Vavoo.tv - Premium - Tüm Dünya Kanalları Tek Çatı Altında!

İşlemleri sorunsuz gerçekleştirdim.

• Evet.

• Hayır.

• Henüz bakamadım.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
yapamayan arkadaşlar yazdığım sıra ile uygulamayı yüklerlerse (androidbox için) yaptığım sıralama ile kurulum yapılıyor.Tarafımca test edildi.Arkadaşa emekleri içn teşekkür ederim.
1-arkadaşın verdiği dosyayı indirin.
2-Dosya yöneticisi olarak playstordeden(file manager plus dosya yöneticisi yazan) dosyayı indirin.
3-ben (ES File Explorer Pro rar dosyası içinde olanı kullanmadım) bilginize
4-rar dosyasını açtıktan sonra (VAVOO_Boxtv.vavoo.apav2.2) bu dosyayı yükleyin.
5-uygulamayı 1 kez çalıştırıyoruz.Sonra kapatıyoruz.
6-Playstoreden yüklediğimiz dosya yöneticisini açıyoruz ve orada bulunan sırayla Dahili depolama/Android/data/tv.vavoo.apa dosyasını bulup siliyoruz.
7-Sonra rar dosyasını nerede açtıysanız oraya gidiyoruz.
8-Orada bulunan (tv.vavoo.apa.zip) dosyasının üzerinde basılı tutuyoruz.Bu sırada dosya yöneticisinin sağ alt tarafında daha fazla yazan yere basıyoruz.Açılan sayfada çıkart yazanı tıklıyoruz.Açılan sayfada dosyaları çıkart tıklıyoruz.
9- Ana bellek yazan yeri tıklıyoruz.Sonra android sonra data tıklıyoruz.
10- Açılan sayfada (buraya çıkart) yazan yeri tıklıyoruz ve yüklenmesini bekliyoruz.
11- İşlem bittikten sonra makinada uygulamalar sayfasını açıp VAVOO BOX bulup tıklıyoruz .Açıldıktan sonra lıve tv yazan yeri tıklıyoruz.
İyi seyirler.saygılar.
"Dahili depolama/Android/data" yoluna erişim iznini açamadım ne esfile explorer ne de elimdeki mevcut dosya yönetici programı oraya yetkim yok diyor ve giremiyor.

"Dahili depolama/Android/data" yoluna erişim iznini açamadım ne esfile explorer ne de elimdeki mevcut dosya yönetici programı oraya yetkim yok diyor ve giremiyor.
Android sürüm 9 dan sonra data klasörüne erişimi engelledi diye biliyorum ben.
Erişim sağlayacak bir dosya yöneticisi uygulaması bilen varsa paylaşırsa sevirim ben de.

PC için olanı varsa onu da paylaşırsanız bir de onu deneyelim

Byedpi ile acabilirler sorunsuz sekilde,bende 2.6 surumu yuklu sinetech drivedan indirmistim yapamayan arkadaslar 2.6 yi yuklesinler bundlle yerine archive.org/download/BeachB
yazip kurulum tamamlayincaya kadar beklesinler uygulama kurulunca uygulama atar cikis yapsr yani,uygulamayi acin tekrar birseyler kurmaya calisir,birkac dakika bekleyin daha sonra live tv bolumune girip baksinlar iss'ye gore vpn siz calisabilir,byedpi ile calisiyor bende bu yazdiklarimi uygulasinlar sorunsuz suresiz calisacaktir.iyi seyirler,amacim yardimci olmak
2.6 ile archive deki dosya durana kadar herhangi bir sorun yaşamazsınız lakin silindiği taktirde sorun yaşayabilirsiniz.

Android sürüm 9 dan sonra data klasörüne erişimi engelledi diye biliyorum ben.
Erişim sağlayacak bir dosya yöneticisi uygulaması bilen varsa paylaşırsa sevirim ben de.
Selamlar, onuda bununla çözebiliyorsunuz. Eke koydum.

Ekli dosyalar

• IMG_20250529_091645.jpg
    IMG_20250529_091645.jpg
    131.5 KB · Görüntüleme: 41
  • IMG_20250529_091659.jpg
    IMG_20250529_091659.jpg
    130.8 KB · Görüntüleme: 41
Sinetech drivedaki surumu premium surumu sorunsuz calisiyor 2.6 arkadas hakli belki 100 lerce apk denedim vavoo 2.2 /2.6. Hep sorunlu
Kurdugunuzda surum guncellemesi yaptirmak ister hayir deyin guncelletmeyin premiumlugu gider ben denedim dezor gibi oldu gunde yarim saat kullandirtiyor sildim sinetech driveden tekrar indirip kurdum umarim yardimci olmusumdur.

Yok hiçbir şekilde olmuyor. Files, ,fv, xplore, es, zarchiver vb. denemdim, diğer 10 larca program denedim. Shizuku bilmem ne aklına gelebilecek herşeyi denedim fakat android/data klasörüne hiçbir şekilde yazdıramıyorum/kopyalamıyorum. Android 14.

Geri