"Dahili depolama/Android/data" yoluna erişim iznini açamadım ne esfile explorer ne de elimdeki mevcut dosya yönetici programı oraya yetkim yok diyor ve giremiyor.yapamayan arkadaşlar yazdığım sıra ile uygulamayı yüklerlerse (androidbox için) yaptığım sıralama ile kurulum yapılıyor.Tarafımca test edildi.Arkadaşa emekleri içn teşekkür ederim.
1-arkadaşın verdiği dosyayı indirin.
2-Dosya yöneticisi olarak playstordeden(file manager plus dosya yöneticisi yazan) dosyayı indirin.
3-ben (ES File Explorer Pro rar dosyası içinde olanı kullanmadım) bilginize
4-rar dosyasını açtıktan sonra (VAVOO_Boxtv.vavoo.apav2.2) bu dosyayı yükleyin.
5-uygulamayı 1 kez çalıştırıyoruz.Sonra kapatıyoruz.
6-Playstoreden yüklediğimiz dosya yöneticisini açıyoruz ve orada bulunan sırayla Dahili depolama/Android/data/tv.vavoo.apa dosyasını bulup siliyoruz.
7-Sonra rar dosyasını nerede açtıysanız oraya gidiyoruz.
8-Orada bulunan (tv.vavoo.apa.zip) dosyasının üzerinde basılı tutuyoruz.Bu sırada dosya yöneticisinin sağ alt tarafında daha fazla yazan yere basıyoruz.Açılan sayfada çıkart yazanı tıklıyoruz.Açılan sayfada dosyaları çıkart tıklıyoruz.
9- Ana bellek yazan yeri tıklıyoruz.Sonra android sonra data tıklıyoruz.
10- Açılan sayfada (buraya çıkart) yazan yeri tıklıyoruz ve yüklenmesini bekliyoruz.
11- İşlem bittikten sonra makinada uygulamalar sayfasını açıp VAVOO BOX bulup tıklıyoruz .Açıldıktan sonra lıve tv yazan yeri tıklıyoruz.
İyi seyirler.saygılar.