VAVOO Türkiye Kanalları Direkt Tıkla İzle ! VPN GEREKTİRMEZ

oh beeee çok şükür.

m3u olarak verirsen tivimatede kullanırım. 2 kat daha dua ederim.(y)

Herkese Merhaba ;

Biliyorsunuz ki bir süre önce yaptığım sistemi bir kaç arkadaş su istimal etme üzerine hareketlerde bulundu. Fark ettim ki burada da bir çok insan bu sistemi kullanmak istiyor.

Şimdilik izlemeniz için :

Keyifli Seyirler Dilerim, </>XByte</>
Reisim eline sağlık evet çok kullanışlı bir liste olmuş. Bunutv boxta oynayabilmek için m3u linki şeklinde de paylaşırsaniz çok iyi olacak. Herhangi bir uygulama üzerinden izleyebiliriz. Emeğine sağlık

Reisim eline sağlık evet çok kullanışlı bir liste olmuş. Bunutv boxta oynayabilmek için m3u linki şeklinde de paylaşırsaniz çok iyi olacak. Herhangi bir uygulama üzerinden izleyebiliriz. Emeğine sağlık
1-2 gün içinde tamamen bitmiş olur, link üzerinden direkt her açılışta güncel liste çekmesini sağlayacağız. Bir de her kullanıcıya ayrı ID ataması yapacağı için kafanız rahat olur :)

1-2 gün içinde tamamen bitmiş olur, link üzerinden direkt her açılışta güncel liste çekmesini sağlayacağız. Bir de her kullanıcıya ayrı ID ataması yapacağı için kafanız rahat olur :)
Yani büyük bir iş olur. Link arama derdim de kalmaz. Emeğine sağlık başarılar dilerim. 😀

Herkese Merhaba ;

Biliyorsunuz ki bir süre önce yaptığım sistemi bir kaç arkadaş su istimal etme üzerine hareketlerde bulundu. Fark ettim ki burada da bir çok insan bu sistemi kullanmak istiyor.

Sistemi tekrar aktif ediyorum, Sizin de kullanabilmeniz açısından. Bir kaç gün içinde m3u8 listesi olarak da paylaşım yapacağım ve listeler kendini otomatik güncelleyecek. Tüm dünya kanalları da olacak.

Yayınların nereye gittiğini hangi platform üzerinden bağlanıldığını görüyorum. Yaptığınız saçma uygulamalara eklerseniz kapatırım. Arkaplan da işleyen sunucunun maliyetini siz ödemiyorsunuz. Beni useragent,referer vb şeyler koymak ile uğraştırmayın lütfen. Direkt yayın linklerini alıp eklemeye kalksanız dahi görüyorum yayın yerine ekranda kocaman bir hakaret görmek istemiyorsanız ve uygulamanızı kullanan kullanıcılara rezil olmak istemiyorsanız böyle işlere girmeyin. Velhasıl Kelam gelelim uzun lafın kısasına. Bir teşekkürü çok görmeyin.

Şimdilik izlemeniz için :

Keyifli Seyirler Dilerim, </>XByte</>
Harikasınız üstadım...emeğinize saģlık

Hocam şöyle bir durum var. TV box malum kapasite ve hız bakımından biraz ağır. Kanal sayısı cokk oldugunda zorlanıyor. Ne kadar az olursa iyi oluyor. Mesela şu anki hazırladığınız linkteki Kanal sayısı benim için çok iyi. Bu şekilde olsa çok iyi olurdu benim için. Ancak yarın bir gün genel kullanıcı için listedeki kanal sayisi artacak belli ki. Bu şekliyle olsa benim için çok iyi olurdu.

Hocam şöyle bir durum var. TV box malum kapasite ve hız bakımından biraz ağır. Kanal sayısı cokk oldugunda zorlanıyor. Ne kadar az olursa iyi oluyor. Mesela şu anki hazırladığınız linkteki Kanal sayısı benim için çok iyi. Bu şekilde olsa çok iyi olurdu benim için. Ancak yarın bir gün genel kullanıcı için listedeki kanal sayisi artacak belli ki. Bu şekliyle olsa benim için çok iyi olurdu.
Bu kırpılmış liste hocam, 1200 kanal var normalde :) lakin m3u8 olarak eklerken sorun çıkartmaz merak etmeyin

Geri