Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Artık o işe yaramıyorTarayıcınıza vavo.to yazın. Vpn kullanın
Buradan; ''Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.''
( VPN gerekiyorsa kullanman lazım. )
linklerin coğu patlak o nedenle acılmıyor.abi hep sorucam bir denk getiremedim: bu liste bende vpn acik olmasina ragmen acilmiyor kanallar. vpn bolge de mi farkediyor?
Bende VPN'siz açıldığı için bir şey diyemem ama Hollanda, Bulgaristan olabilir. ( VPN kullananlar daha iyi bilir!)abi hep sorucam bir denk getiremedim: bu liste bende vpn acik olmasina ragmen acilmiyor kanallar. vpn bolge de mi farkediyor?
Forumda bulamadım nasıl indiricez vavooyu ?
bu vpn gerekiyormu denedim açılmadı hiçbir kanalZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.buyur tr anlik veri aliyo televizyo veya baska apk ya ekle apk her acilista guncelle yap anlik listen yenilenir
Hocam bir tek bende değil genel olarak çalışıyor.Hocam sende çalışacağını biliyorum![]()
Cloudstreamda nasıl açtınız?Kaynak var mı hocam ? Neye göre bu kanıya vardınız anlamadım çünkü bende çalışıyor.Sizde açılmadı diye herkeste açılmayacak değil mesaj atarken buna dikkat ederek atalım.
Ekli dosyayı görüntüle 6510
Repoda vavoo ekli hocamCloudstreamda nasıl açtınız?
Link gonderir misiniz? tesekkurler. Thanos arkadasin actigi konuya baktim o link bildigimiz ispanyol vavoo. Başka konu altinda gonderdiyse onu bulmam cok zor o yuzden istedim.Selam arkadaşlar , yorumlarda kesinlikle çalışmıyor açılmıyor ,engelli vs yazarken kesin bir dil kullanmasak iyi olur sanırım . Çünkü vavoo da , Thanos adlı arkadaşın verdiği linklerde gayet güzel çalışıyor ve VPN olmadan çalışıyor . Turknet kullanıyorum izmirde yaşıyorum yabancı bir ülke vs değil yaniBuyurun çalışmıyor denilen linklerden şimdi aldığım ekran görüntüleri
Selamlar , Bahsi geçen açılmıyor dedikleri vavoo kısmı ve thanos adlı arkadaşın konuda verdiği açılmıyor denilen linkler. Sanırım bi anlaşmazlık oldu yoksa bana link gönderirmisiniz demezdiniz diye düşünüyorum.Link gonderir misiniz? tesekkurler. Thanos arkadasin actigi konuya baktim o link bildigimiz ispanyol vavoo. Başka konu altinda gonderdiyse onu bulmam cok zor o yuzden istedim.
konular karismis olabilir cok da onemli degil ben bu linklerin direk ispanyol adamin kendi sitesinden olanini dune kadar byedpi ve kablonet ile kullanabiliyordum. TesekkurlerSelamlar , Bahsi geçen açılmıyor dedikleri vavoo kısmı ve thanos adlı arkadaşın konuda verdiği açılmıyor denilen linkler. Sanırım bi anlaşmazlık oldu yoksa bana link gönderirmisiniz demezdiniz diye düşünüyorum.