Vavoo nasıl indiricez?

dvm95

Üye
Konular
8
Forumda bulamadım nasıl indiricez vavooyu ?

Buradan; '' ''
( VPN gerekiyorsa kullanman lazım. )

Bu da alternatif liste; '' ''

Son düzenleme:
abi hep sorucam bir denk getiremedim: bu liste bende vpn acik olmasina ragmen acilmiyor kanallar. vpn bolge de mi farkediyor?
Bende VPN'siz açıldığı için bir şey diyemem ama Hollanda, Bulgaristan olabilir. ( VPN kullananlar daha iyi bilir!)

Ayrıca bunların serverları bu VPN'leri tanıdkları için; ara-ara ban atıyor olabilirler.
O zaman farklı ülke veya farklı bir VPN kullanmak işe yarayabilir. Bende çalışmazsa; modemi açıp kapatırım/İp değiştiririm, açılır.

Edit; Ayrıca bu listeyi ben düzenledim. ( Kanal sıralaması)

VPN Kullanın arkadaşlar Ben Bulgaristan ile kanalları çalıştırdım.

Arkadaşlar boşuna uğraşmayın, tüm kanallar çalışmıyor. Erişimler engellenmiş....

Arkadaşlar boşuna uğraşmayın, tüm kanallar çalışmıyor. Erişimler engellenmiş....
Kaynak var mı hocam ? Neye göre bu kanıya vardınız anlamadım çünkü bende çalışıyor. :) Sizde açılmadı diye herkeste açılmayacak değil mesaj atarken buna dikkat ederek atalım.
Screenshot 2025 04 09 19 24 18 272 comlagradostcloudstream3

Hocam sende çalışacağını biliyorum :D

Hocam sende çalışacağını biliyorum :D
Hocam bir tek bende değil genel olarak çalışıyor. 😅 Octohide vpn ile almanyaya bağlanarak tekrar deneyin olmazsa modemi kapatıp 5 10 dk bekleyin açın vpn bağlantısı yapın deneyin çalışıyor yani bi sorun yok.😅

Selam arkadaşlar , yorumlarda kesinlikle çalışmıyor açılmıyor ,engelli vs yazarken kesin bir dil kullanmasak iyi olur sanırım . Çünkü vavoo da , Thanos adlı arkadaşın verdiği linklerde gayet güzel çalışıyor ve VPN olmadan çalışıyor . Turknet kullanıyorum izmirde yaşıyorum yabancı bir ülke vs değil yani 🙂Buyurun çalışmıyor denilen linklerden şimdi aldığım ekran görüntüleri

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-04-10 005339.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-10 005339.png
    2 MB · Görüntüleme: 14
  • Ekran görüntüsü 2025-04-10 005354.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-10 005354.png
    1.5 MB · Görüntüleme: 14
  • Ekran görüntüsü 2025-04-10 005727.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-10 005727.png
    1.3 MB · Görüntüleme: 14
Selam arkadaşlar , yorumlarda kesinlikle çalışmıyor açılmıyor ,engelli vs yazarken kesin bir dil kullanmasak iyi olur sanırım . Çünkü vavoo da , Thanos adlı arkadaşın verdiği linklerde gayet güzel çalışıyor ve VPN olmadan çalışıyor . Turknet kullanıyorum izmirde yaşıyorum yabancı bir ülke vs değil yani 🙂Buyurun çalışmıyor denilen linklerden şimdi aldığım ekran görüntüleri
Link gonderir misiniz? tesekkurler. Thanos arkadasin actigi konuya baktim o link bildigimiz ispanyol vavoo. Başka konu altinda gonderdiyse onu bulmam cok zor o yuzden istedim.

Link gonderir misiniz? tesekkurler. Thanos arkadasin actigi konuya baktim o link bildigimiz ispanyol vavoo. Başka konu altinda gonderdiyse onu bulmam cok zor o yuzden istedim.
Selamlar , Bahsi geçen açılmıyor dedikleri vavoo kısmı ve thanos adlı arkadaşın konuda verdiği açılmıyor denilen linkler. Sanırım bi anlaşmazlık oldu yoksa bana link gönderirmisiniz demezdiniz diye düşünüyorum.

Ekli dosyalar

• Ekran görüntüsü 2025-04-10 072451.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-10 072451.png
    54.3 KB · Görüntüleme: 19
  • Ekran görüntüsü 2025-04-10 072502.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-10 072502.png
    262.2 KB · Görüntüleme: 19
Selamlar , Bahsi geçen açılmıyor dedikleri vavoo kısmı ve thanos adlı arkadaşın konuda verdiği açılmıyor denilen linkler. Sanırım bi anlaşmazlık oldu yoksa bana link gönderirmisiniz demezdiniz diye düşünüyorum.
konular karismis olabilir cok da onemli degil ben bu linklerin direk ispanyol adamin kendi sitesinden olanini dune kadar byedpi ve kablonet ile kullanabiliyordum. Tesekkurler

Geri