Öneri Vakit Varken İzlenilmesi Gereken ( Film-Dizi ve Belgeseller )

Selamlar

İMDb Top 20
dışında , her tür'den film-dizi-belgesel önerilerinizi yazabilirsiniz.

Benim listem'de ilk sırada olmasa'da
Mükemmel hikayesiyle izlenilmesi gereken bir film.

Tetris​

Taron Egerton in Tetris (2023)

Tetris 1980'lerin sonlarında sırasında Rusya'dan video oyununun lisansını ve patentini alma yarışının etrafında dönen gerçek olaylara dayanan2023 yapımı . tarafından yönetildive tarafından yazıldı . Filmde , , ve rol alıyor . Film, tarafından yaratılan Tetris oyununa ilgi duyan Henk konu alıyor . Nintendo için taşınabilir konsol haklarını elde etmek için çaresizce oyunun mülkiyeti konusunda verdiği hukuki mücadeleleri kazanmak için Japonya, Amerika Birleşik Devletleri ve Rusya arasında seyahat ediyor.

Tetris'in geliştirilmesi Temmuz 2020'de başladı. Çekimler Aralık 2020'de da dahil olmak üzere başladı . Şubat 2021'de çekimler , Aberdeen da dahil olmak üzere çeşitli yerlerde gerçekleştirildi . Çekimler Perth ve Kinross'taki eski (RAF) Balado askeri üssünde ve çevresinde 7 gün boyunca gerçekleşti. Yapım Mart 2021'in başlarında tamamlandı.

Tetris , 15 Mart 2023'te Festivali'nde prömiyer yaptı ve 31 Mart'ta tarafından yayınlandı . Film eleştirmenlerden genel olarak olumlu eleştiriler aldı ve Pajitnov ve Rogers tarafından övüldü

Şu ilk çıktığı zaman izlemiştim çok hoşuma gitmişti bir oyun nelere mâl oluyor KGB peşine düşüyor vs derken gerçekten güzeldi ben alt yazılı izledim Türkçe dublaj çıktı mı bilmiyorum ama güzeldi

Armageddon her yönüyle muhteşem bir film izlemeyen mutlaka izlesin.

Geri