UzunMuhalefet Yayın Paylaşımları - Youtube Yayınları Tekrar Aktif!

Hocam sabırlıyız ama kaç hafta sabredeceğiz acaba 1 2 hafta ile başladınız 3 hafta doldu 4. haftadayız biz insanoğluyuz . Şimdiden teşekkür ederiz

Hocam sabırlıyız ama kaç hafta sabredeceğiz acaba 1 2 hafta ile başladınız 3 hafta doldu 4. haftadayız biz insanoğluyuz . Şimdiden teşekkür ederiz
Size sadece beklemek bile zor geliyorsa, emek veren, vakit harcayan, uğraşan kişiye kolay mı? Siz insanoğlusunuz da o değil mi? :unsure:
Bazen çok basit görünen sorunların bile günlerce uğraştırabildiğinin farkında olsanız keşke.
Şunu da unutmayın ki bu tarz projeler genelde kişilerin günlük hayattan boş vakit bulabildiğince uğraşabildiği şeyler.

Size sadece beklemek bile zor geliyorsa, emek veren, vakit harcayan, uğraşan kişiye kolay mı? Siz insanoğlusunuz da o değil mi? :unsure:
Bazen çok basit görünen sorunların bile günlerce uğraştırabildiğinin farkında olsanız keşke.
Şunu da unutmayın ki bu tarz projeler genelde kişilerin günlük hayattan boş vakit bulabildiğince uğraşabildiği şeyler.
Evet çok doğru dün sadece 1 saat belki daha fazla şu ip korumalı yayınları (vaktinde forumda çok popülerdi) :D ip korumasını atlamak için çalıştım çok basit hatalar yüzünden o kadar uzun sürdü ki kafayı yemelik neyse ki sorunu çözüp başarıya ulaştım çalıştırabildim şu an sorunsuz çalışıyor... Bu yüzden acele etmeye gerek yok.

Mekke ve kabe yayınlarını ekleme şansınız var mı tabi müsait olduğunuzda @uzunmuhalefet hocam
Emeğinize yüreğinize sağlık kardeşim

Geri