Ellerine sağlık ustamKullanabilirsiniz sıkıntı yok. Teşekkür kısmınız vs. var ise orada adımı geçirseniz yeter.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Ellerine sağlık ustamKullanabilirsiniz sıkıntı yok. Teşekkür kısmınız vs. var ise orada adımı geçirseniz yeter.
Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
reis super çalisiyor eline saglik sadece 67 kanalmi var bu arada listeyi sansar tv ye ekledimTV-VIN sitesi yayınları sabit linkli
@Kargo1975 bu sefer liste linki de var
Kod:Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.
Tekil linkleri listeden alabilirsiniz. Burada karakter sınırından dolayı paylaşamıyorum. Yayında user-agent koruması var. VLC tarzı playerlar için tekil linkler çalışmayabilir.
Eline emeğine yüreğine sağlık kardeşimTV-VIN sitesi yayınları sabit linkli
Tekil linkleri listeden alabilirsiniz. Burada karakter sınırından dolayı paylaşamıyorum. Yayında user-agent koruması var. VLC tarzı playerlar için tekil linkler çalışmayabilir.
hocam senin pars ta iyiydi ama sansar apk mükemmel eline sağlık başarılarının devamı daim olsunreis super çalisiyor eline saglik sadece 67 kanalmi var bu arada listeyi sansar tv ye ekledim![]()
Elinize,Emeğinize,Sağlık. @uzunmuhalefet Hocam.Saolun.TV-VIN sitesi yayınları sabit linkli
Hocam sen bir tanesin azıcıkta bizim çözebileceğimiz şekilde ipuçları verir misinBir site playlisti daha çözdüm.
mobiltv-net
İstediğiniz canlitv cart curt sitesi varsa atın onlara da bakayım.
Hocam özellikle de dizilerin son bölümlerinin olduğu bir eklentide olursa çok iyi olurBiraz sabredin yav, kanallar, EPG, kameralar, TV dizileri, filmler toplu dinamik sistem geliştiriyorum.
M3U, Xtream, Jellyfin/Plex/Emby hepsine toplu destek vereceğim.
Ekli dosyayı görüntüle 14844
Bir site playlisti daha çözdüm.
mobiltv-net
Bir site playlisti daha çözdüm.
mobiltv-net

Görseldeki oynatıcı hangisi forumdaş sade hoşuma gittireis bisey rica edebilirmiyim vin tv den bu kanali kaldira bilirmisin bu hiristiyanlik misyonerlik kanali dini kanal diye millete yutturuyorlarEkli dosyayı görüntüle 15383
benim sansar tv apk bu reisGörseldeki oynatıcı hangisi forumdaş sade hoşuma gitti
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
canlitv.me listesi tv-vin ve mobiltv ile aşağı yukarı aynı. yine de istiyorsanız bakayım.Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Listeyi dinamik hazırlatıyorum buna özel bişi ayarlamak işime gelmez maalesef.reis bisey rica edebilirmiyim vin tv den bu kanali kaldira bilirmisin bu hiristiyanlik misyonerlik kanali dini kanal diye millete yutturuyorlarEkli dosyayı görüntüle 15383
bitirdim kodunu test edeyim paylaşırım. bunlar da düzenli domain değiştiriyor her değiştirdiklerinde uğraşmak istemiyorum aslında.
Kodlar github'da var oradan bakabilirsinHocam sen bir tanesin azıcıkta bizim çözebileceğimiz şekilde ipuçları verir misin![]()
reis youtbe m3u listen varmi bizmi göremedikYeni Youtube yayınları
Asıl listemde olacak ayrıca bişi çıkarmadım.reis youtbe m3u listen varmi bizmi göremedik