UzunMuhalefet Yayın Paylaşımları - Toplu Linkler İlk Mesajda!

ECANLITVIZLE-ORG PLAYLIST
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Tekil linkleri listeden alabilirsiniz. Burada karakter sınırından dolayı paylaşamıyorum. Yayında user-agent koruması var. VLC tarzı playerlar için tekil linkler çalışmayabilir.
baskan eline saglik super gidiyon ozellikle turkiye disinda yasayan gurbetcilerin çok isine yarayacak adamalar canak anten kuramiyorlar apk lar uzerinden donma kasma yapmadan izlenir

@uzunmuhalefet Hocam Forumda Android Tv Box Kullanan Cok Kisi Var.

Bildiginiz Uzere Android Tv Boxlarla Kopyala Yapıstır Yapılamıyor.

Tek Tek Bir Kagida Dogru Sekilde Yazıp,Tek Tek Eklemek Gerekiyor.

Nacizane Kod İcine Almıs Oldugunuz Linkleri Normal Yazabilirseniz,

Linke Tıklayınca Linki Kopyala Yazısı Cıkarsa Linki Kopyalayabiliyoruz.

Android Tv Box Kullanıcıları İcin Kolaylık Olur.

Dikkate Alırsanız Yaptiginiz Paylasimlardan Daha Cok Kisi Faydalanmıs Olur.

Benim Sahsi Dusuncem Bu Sekilde.Yinede Siz Bilirsiniz.Saygılarımla.

Hocam dokturmussun yine hocam eline emeğine yüreğine sağlık ustad

Daha önce açıkladım toplu tek liste uğraşındayım düzenli kontrollü şekilde. Burada paylaştığım yayınları kendi sistemimdeki eksik kanalları çıkarmak için oluşturuyorum. Elim değmişken diğer kanalları da alıyorum kendi sistemime yedek oluyorlar.

Aslında amacım yani bu yayınlar dolaşıma girsin herkes kullansın değil zaten açıkçası :) kendi asıl listem için zemin oluşturmak.

Yaptığım işlere bakarsanız kısmen anlarsınız.

Twitch/Kick/Youtube yayınları -> başka şekilde izlenemeyen çok kanal var. O yüzden onları hallettim.

Canlıtv-fun: Yaban TV ve bazı yerel kanallar başka yerde yok.

CNN Türk, Now TV falan: Dolaşımdaki linkler sıkça çökebiliyor.

TV-VIN, MOBIL-TV, ECANLITVIZLE: BRT 3, Agro TV, Edessa TV, Ekin Türk TV, Yıldız En TV, Gonca TV gibi bazı kanallar farklı yerde yok.

Demem o ki ben zaten bu listeler kullanılsın istemiyorum. Asıl liste gelince çözeriz bu dertleri her şekilde paylaşırım. :)

canlitv.me listesi tv-vin ve mobiltv ile aşağı yukarı aynı. yine de istiyorsanız bakayım.

Listeyi dinamik hazırlatıyorum buna özel bişi ayarlamak işime gelmez maalesef.

bitirdim kodunu test edeyim paylaşırım. bunlar da düzenli domain değiştiriyor her değiştirdiklerinde uğraşmak istemiyorum aslında.

Kodlar github'da var oradan bakabilirsin :) gerisi meslek sırrı :D
Hocam incelemiştim de amatörüm tek yapabildiğim kanal linklerini github ta toplayıp kendime liste yapmak 😂

Son düzenleme:
Hocam incelemiştim de amatörüm tek yapabildiğim kanal linklerini bir yerde toplayıp kendime liste yapmak 😂
Aslında Token derdinden kurtulmak istiyorum sürekli otomatik güncellenen m3u8 nasıl çekebilirim basit bir şekilde

Android boxlara kopyala yapıştır yapılabilir.
En basit yöntem aynı ağda olan android telelonunuzda yerleşik olan "Google TV" uygulaması ile boxu eşletikten sonra telefondan kopyaladığınız metni boxta metin girilecek yere yapıştırmaktır.

Hocam ben izleyeceğim kanal d dizilerinin m3u8 linkini sizin link üzerinden bu şekilde çekip githubta listeme ekliyorum. Sizin kodlara da baktım yanlız pek bir şey anlayamadım. Bu yöntemi github ta otomatik yaptırabilir miyim kolay bir yöntemi var mıdır

ECANLITVIZLE-ORG PLAYLIST
Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Tekil linkleri listeden alabilirsiniz. Burada karakter sınırından dolayı paylaşamıyorum. Yayında user-agent koruması var. VLC tarzı playerlar için tekil linkler çalışmayabilir.

reis senin listende randiman yok 1 gun calissa 2 gun calismiyor bende sanirim aşiri yogunluktan kaynakli
Yoğunluk olabilir evet, kısa link 20bin tıklama(15bin unique ip) istatistiğine ulaştı. Fakat sende açılmaması hangi player'da denediğine bağlı olarak da değişebilir. Ben sadece zaten var olan bir şey için bir de uzunmuhalefet vakit harcamasın tekrar diye düşündüm.

Yoğunluk olabilir evet, kısa link 20bin tıklama(15bin unique ip) istatistiğine ulaştı. Fakat sende açılmaması hangi player'da denediğine bağlı olarak da değişebilir. Ben sadece zaten var olan bir şey için bir de uzunmuhalefet vakit harcamasın tekrar diye düşündüm.
reis playerimde sorun yok yogunluk olmadigi zaman yayinlarin izleniyordu sansar tv

Daha önce açıkladım toplu tek liste uğraşındayım düzenli kontrollü şekilde. Burada paylaştığım yayınları kendi sistemimdeki eksik kanalları çıkarmak için oluşturuyorum. Elim değmişken diğer kanalları da alıyorum kendi sistemime yedek oluyorlar.

Aslında amacım yani bu yayınlar dolaşıma girsin herkes kullansın değil zaten açıkçası :) kendi asıl listem için zemin oluşturmak.

Yaptığım işlere bakarsanız kısmen anlarsınız.

Twitch/Kick/Youtube yayınları -> başka şekilde izlenemeyen çok kanal var. O yüzden onları hallettim.

Canlıtv-fun: Yaban TV ve bazı yerel kanallar başka yerde yok.

CNN Türk, Now TV falan: Dolaşımdaki linkler sıkça çökebiliyor.

TV-VIN, MOBIL-TV, ECANLITVIZLE: BRT 3, Agro TV, Edessa TV, Ekin Türk TV, Yıldız En TV, Gonca TV gibi bazı kanallar farklı yerde yok.

Demem o ki ben zaten bu listeler kullanılsın istemiyorum. Asıl liste gelince çözeriz bu dertleri her şekilde paylaşırım. :)
Elinize Emeğinize Sağlık @uzunmuhalefet Hocam,

Forum İçin Bende Liste Hazırlamaya Calışıyorum.

Legal ve Toplama Liste Olacak,Ucretli Yayınlar Olmayacak,

Kategorili,Kanal Logolu,Olacak.

Forum Üyelerinin Kullanması İçin Hazırlıyorum.

Sizdende Musade İsteyecektim Lakin Siz Daha Bu Listeler Kullanılsın İstemiyorum.

Asıl Liste Gelince Paylasırım Demissiniz Sizde Haklısınız.

Başarılarınızın Devamını,Diliyorum.Kolay Gelsin.Saygılarımla.

Android boxlara kopyala yapıştır yapılabilir.
En basit yöntem aynı ağda olan android telelonunuzda yerleşik olan "Google TV" uygulaması ile boxu eşletikten sonra telefondan kopyaladığınız metni boxta metin girilecek yere yapıştırmaktır.
Bilgi İcin Tesekkur Ederim. @tıngırmıngır Hocam.
Lakin Telefonu Sadece İş İçin Kullanıyorum.
Olmadık Yerde Sarjı Biterse İş Kaybım Oluyor.
Eski Kafalardanız,Alo Desin Yeterli Bize.Saygılarımla.

reis playerimde sorun yok yogunluk olmadigi zaman yayinlarin izleniyordu sansar tv
peki player'ında açılmadığını gördüğün an hemen farklı bir playerda denedin mi?
Aynı zaman zarfında 3 playerda denesen ve 2 playerda açılıp 1inde açılmıyorsa o zaman o 1 tanesinde sorun var deriz.
Birçok playerda deneyip hiçbirinde açılmadıysa o zaman linkte sorun var deriz.
Bu şekilde yaklaşmak lazım.
Şu an yoğunluk yok bende sorunsuz açılıyor, deneyip yazabilirsen sevinirim.
Linkte sorun varsa çözmek adına öğrenmek istiyorum.

Geri