UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!

Imagesşimdi kontrol ettim bir tane tarih tv isminde var ama vav tv yayını gösteriyor.benim dediğim yukarıda logosu olan tarih tv

Ben baktığımda Tarih tv vardı. Kaynak değişmiş olabilir ama Tarih tv istiyorsan verelim problem değil.

Hocam hala aynı ne tavsiye edersin
xcrpt uygulamasında da aynı durum
Hatayı kendi cihazlarımda görsem anlasam bir şey derim ama bu şekilde bir şey demem mümkün değil.
- Cihazın desteklemiyor olabilir
- Yayını veren platform senin IP'ni yasaklamış olabilir
- İnternet sağlayıcın araya giriyor olabilir
- Cihazındaki root seviyesi farklı uygulama ara giriyor olabilir vs vs. daha bir milyon farklı neden bulurum.

Sahip olduğum deneyebildiğim cihazlar bunlar her cihaz-player kombinasyonunu inceleyemem maalesef. Denk geldiğimde hata benlik değilse gidip playerı yazan kişilere falan bildiriyorum ama hatayla karşılaşmadan yorum yapmam zor.

Google Chromecast,
Next 4K TV Stick,
Apple TV 4K,
Amazon Fire TV Stick 4K (2nd gen),
Roku Streaming Stick 4K,
LG webOS 4.0 TV
Sunny webOS 22 TV
Samsung Tizen 9.0
Windows 10
MacOS
Redmi 10
iPhone 14 Pro
iPad
Tarih tv ve viasat history kanallarının olma ihtimali varmı üstat😊
Ekli dosyayı görüntüle 16971şimdi kontrol ettim bir tane tarih tv isminde var ama vav tv yayını gösteriyor.benim dediğim yukarıda logosu olan tarih tv

Tarih TV vb. herhangi bir platform kanalı eklenmeyecek maalesef daha önce belirttim. Ücretli yayınlara bulaşmıyorum.
Listedeki Tarih TV - Turkuvapp içerisinde bulunan Tarih TV kanalı.

herkes birseyler istiyor bende isteyim bari hocam biran önce epg v.s yapsanda artik bizlere kalici link versen sonran istenenleri eklersin olmazmi ?

Millet selamlar,

Daha önce farklı forumlarda görmüşsünüzdür belki. Dinamik güncellenen sabit bir listem bulunmaktaydı. Sistemi tekrar ayağa kaldırdım.

Tüm kanalların bilgilerini topladığım ve yayınlarını tuttuğum bir sistem üzerinden her 6 saatte bir tüm yayınları kontrol edip sizi her kanal için çalışan yayına yönlendiriyorum.

Şu an sistemde 500'e yakın kanal var.

Sistemde sadece ücretsiz izlenebilen kanallar yer almaktadır. Herhangi bir platform yayını HİÇBİR ZAMAN YER ALMAYACAKTIR.

LİNK

Kod:
 Kod içindeki bilgileri görmek için üye olmanız gerekmektedir.

Yaşadığınız bir problem olursa iletin.

EPG, Xtream desteği, eksik kanallar vs. yakında eklenecek!

Bilinen eksik kanallar: UzunMuhalefet - Sabit Liste YAYINDA!!!
Selamun Aleyküm Gardaş senden bir ricam olucak,

Şu mediabay.tv sitesindeki kanalları tokensiz yapa bilirmisiniz lütfen çok teşekkür ederim önceden.

herkes birseyler istiyor bende isteyim bari hocam biran önce epg v.s yapsanda artik bizlere kalici link versen sonran istenenleri eklersin olmazmi ?
Şu an ana odağım bu. Tam aklıma yatmasa da epg işini bitirmek üzereyim. Ek olarak listeye referer desteği vs. getirmeye çalışıyorum.

Sonrasında Azerbaycan ve Türki cumhuriyetler kanaları ile devam edeceğim.
Selamun Aleyküm Gardaş senden bir ricam olucak,

Şu mediabay.tv sitesindeki kanalları tokensiz yapa bilirmisiniz lütfen çok teşekkür ederim önceden.
Bu sırada da notlarımda var mediabay.tv için de bişiler deneyeceğim. Basit denemelerimi yemedi detaylı bakmam lazım.

bunalrıda yaparmsın hocam
Youtube işini elden geçirmem lazım. Şimdilik kritik bir kanal yoksa eklemeyeceğim ama elden geçirdikten sonra bakacağım.

"Şu an ana odağım bu. Tam aklıma yatmasa da epg işini bitirmek üzereyim. Ek olarak listeye referer desteği vs. getirmeye çalışıyorum.
Sonrasında Azerbaycan ve Türki cumhuriyetler kanalları ile devam edeceğim."
Alıntı: uzunmuhalafet

Çok güzel bir fikir...
Rastgele...
Saygılar...

Selam, Ulusal Kanallar da eksiklik mi var, ben mi bulamadim örnek TRT 1, KANAL D vs

Geri