Uygun fiyatlı internet servis sağlayıcıları

Konular
3
Ben fiber internet imi Merkür nete taşıdım 100 mgb fiber 420 tl . Bugün gördüm netspeed 320 tl tek fiyat altyapı nızın desteklediği kadar diyor kullanan varmı memnunmusunuz sizler İnternete ne kadar para veriyorsunuz öğrenirsem fikir sahibi olabiliriz

Merkürnette 31 ocağa kadar 100 mbps 379TL'di size nasıl 420 TL tanımlanmış. Öte yandan kefil olmamakla birlikte sosyal medya gruplarında gördüğüm 31 Mayıs 2026 tarihine kadar geçerli fiyatlı mobilfree ISS'da mevcut. Forumda kullanan var ise tecrübelerini aktarabilirler. İlk 3 ay kampanyasını saymazsak şu anda en uygun mobilfree ve merkürnet olarak gözüküyor. Ama dediğim gibi ne kadar taahhütsüz ISS'ler olsa da kanun gereği 90 gün değiştirme sınırı olduğundan ona göre hareket etmelisiniz.

Merkürnette 31 ocağa kadar 100 mbps 379TL'di size nasıl 420 TL tanımlanmış. Öte yandan kefil olmamakla birlikte sosyal medya gruplarında gördüğüm 31 Mayıs 2026 tarihine kadar geçerli fiyatlı mobilfree ISS'da mevcut. Forumda kullanan var ise tecrübelerini aktarabilirler. İlk 3 ay kampanyasını saymazsak şu anda en uygun mobilfree ve merkürnet olarak gözüküyor. Ama dediğim gibi ne kadar taahhütsüz ISS'ler olsa da kanun gereği 90 gün değiştirme sınırı olduğundan ona göre hareket etmelisiniz.

Benimki fiber o yüzden 420 tl galiba mobilfree fiyatı gerçekten çok uygunmuş

Merkürnet diye bir firma ilk defa duydum vesilenizle. Alt yapısı kendisinin mi yoksa TT'nin mi? Fiyata gelecek olursak Türkiye'de net daima kazık. Kimden alırsanız alın. Ben böyle bir fiyatlama görmedim. Bir girişimci Bulgaristan'daki bir ISS sağlayıcı firması aboneliğini TR'de verecek bir sistem geliştirmek istiyordu. Olsaydı çok uygun olacaktı. Çat blokaj.

Valla beyler ben Dubai'deyim biliyorsunuz ve burada internet fiyatları Türkiye'den çok daha yüksek. Yıllık peşin ödediğim halde 1 yıllık internet 16.500 TL gibi bir rakama geldi (Virgin Mobile, diğerleri daha da pahalı). Üstelik mobil hat üzerinden (Türkiye'deki Superbox gibi düşünün) sağlanıyor ama modemi sabitliyorlar, teoride mümkün olsa da başka yerde kullanamıyorsunuz (Superbox'ı ilk kullandığımda istediğim yerde fişe takıp kullanabiliyordum sonra onlar da sabitlemişti). Maksimum 350 mbps alıyorum, aslında 1 gbps kadar çıkabiliyormuş.

Bu arada Türkiye'deki evimde Vodafone Fiber kullanıyordum ve makul bir rakam söyleseler kapattırmayacaktım, 650 TL dediler (200 mbps). Sonra iptal edelim dedim, 3 ay donduralım ve 750 TL hediye çeki verelim (Hepsiburada'da geçerli) siz 3 ay daha düşünün dediler, peki dedim. Şimdi 3 ay dolmak üzere ve 400 TL teklif ettiler. Düşüneyim dedim (sonuçta aslında Türkiye'de yılda 2 ay maksimum kalacağım) ama sanırım devam ettireceğim. Vodafone fiber bizim evde çok sorunsuzdu.

Merkürnet'i ben de ilk defa duydum ayrıca. Merakla takipteyim konuyu.

Oradaki durumu soracaktım anlattığınız iyi olmuş . Epey tuzlu imiş. Vodafone için bana o fiyatı verseler hemen kabul ederim. Engelli indirimi (yüzde 25) ile 490 ödüyorum TT'ye 50 Mb hız için. Süresi doluyor ne yapacağım diye düşünüyorum. İyice zıplamış fiyatlar. Merkür net neyse ben de bakacağım.

Oradaki durumu soracaktım anlattığınız iyi olmuş . Epey tuzlu imiş. Vodafone için bana o fiyatı verseler hemen kabul ederim. Engelli indirimi (yüzde 25) ile 490 ödüyorum TT'ye 50 Mb hız için. Süresi doluyor ne yapacağım diye düşünüyorum. İyice zıplamış fiyatlar. Merkür net neyse ben de bakacağım.
Merhaba bulunduğunuz bölgede Türksat kablo tv alt yapısı var mı ? isterseniz Linkten tarifeye bakarsınız, ,
100 Mbps Sınırsız Kablonet, her şey dahil fiyatları. Kablo Modem Docsis 3.0 ücreti Fiyata dahil.
24 Ay Taahhüt,
İlk 12 ay 490 TL/Ay,
Sonraki 12 ay 590 TL/Ay
engelli tarifesi çok pahalı

• Beğen
Tepkiler: ENS
Merhaba bulunduğunuz bölgede Türksat kablo tv alt yapısı var mı ? isterseniz Linkten tarifeye bakarsınız, ,
100 Mbps Sınırsız Kablonet, her şey dahil fiyatları. Kablo Modem Docsis 3.0 ücreti Fiyata dahil.
24 Ay Taahhüt,
İlk 12 ay 490 TL/Ay,
Sonraki 12 ay 590 TL/Ay
engelli tarifesi çok pahalı
TT'de kullanınca ucuz. Çoğu firmada yok zaten. Baktım verdiğiniz siteden. Anlamadığım bu verdiğiniz paket var. Bundan yüzde 25 indirim mi yapılıyor yoksa engelsiz tarife diye bir başka sayfa var. Oradaki fiyatlar mı uygulanıyor? TT'de taahhütlü fiyattan yüzde 25 düşüp faturalandırma yapılıyor mesela. Siz kullanıyor musunuz? Memnun musunuz? Bir de yeni modem zorunlu mu anlamadım. Bende Tenda V12 var. Memnunum. Kablonetin kendine has bir modemi mi var yani onu da anlamadım.

Son düzenleme:

Geri