Uygun Fiyatlı İnternet Servis Sağlayıcı ve arkadaşını getir Referans Kodu

powerboard

Paylaşımcı
Konular
13
GIBIRNet reklamı gibi olacak ancak diğer internet servis sağlayıcılarınıda inceledim.Kafama Yatan en ideal burası diye düşünerek diğer bir iss den (MerkürNet) geçiş işlemini 2 gün içinde hallettiler.1.dakikalı kesinti ile modeme gönderilen sms kullanıcı ve password girerek kullanıma başladım.Tavsiye Niteliğindedir.
Aynı Zamanda Arkadaşını getir kampanyası var.Aşşağıda belirttiğim gibidir.

GIBIRNet kullanmak isteyen arkadaşlar paylaştığım kodla 1 yıl boyunca her ay 40 TL İNDİRİM kazanabilirsiniz. -

12 Ay Sabit Fiyat
Güncel Referans Kodu: GALGLS3I4U

12 Ay Sabit Fiyat

Gıbırnet Referans kodu ile İNDİRİM başladı
gibir.net.tr

en son KAMPANYA detayına dikkat. 12 AY Sabit fiyat ile GıbırNet senede 1 zam yapıyorum diyor. Diğer firmalar OCAK ayında zam yapacak muhtemelen. Fırsatı kaçırmayın şimdiden en azından size uygun olan hız ve fiyatlı kampanyalara bir bakınız.

G-Net Mega 35 - Film ve video izlemek isteyenlere - 12 Ay Sabit Fiyat

430 TL / ilk 3 ay

530 TL / sonraki 9 ay

Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 3 fatura dönemi boyunca 430,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır. Müşteri 4. ay itibarı ile 530,00 TL'lik güncel tarife fiyatı üzerinden kullanıma devam edecektir.

• 35 Mbps'e kadar indirme hızı - 12 Mbps'e kadar yükleme hızı - Taahhütsüz

Net Fiber 100 - Oyunun hakkını vermek isteyenlere - 12 Ay Sabit Fiyat

480 TL / ilk 3 ay

580 TL / sonraki 9 ay

Kampanyadan faydalanan müşterilere ilk 3 fatura dönemi boyunca 480,00 TL sabit fiyat garantisi sunulmaktadır. Müşteri 4. ay itibarı ile 580,00 TL’lik güncel tarife fiyatı üzerinden kullanıma devam edecektir.

• 100 Mbps'e kadar indirme hızı - 20 Mbps'e kadar yükleme hızı - Taahhütsüz

Kampanyadan 1-31 Aralık 2025 tarihleri arasında başvuru yapan bireysel aboneler yararlanabilir.

Kurulum Ücretleri : Diğer operatörlerden geçiş yapacak abonelerden kurulum ve aktivasyon ücreti alınmamaktadır.

reis bende önceden kullandım sıkıntı çektim ama sonra düzelttiler galiba
ilk iki günlük deneyimim olumlu.ancak sonrasında ne olur bilemem.önceden merkürnet 35 mbit/ps dan 2 yıl boyunca hattımdan 16-17 mbit aldım.oradada kesintiler oluyordu.aynı hattımdan GIBIRNet de aynı 35 mbit anlaşma ve aldığım hız 33-34 mbit .Taahhütsüz olması ve 12 ay sabit fiyat olması iyi.

benim güncel referans kodum
12 Ay Sabit Fiyat

ilk abonelik sırasında veya başka operatörden geçişlerde yukarıdaki güncel referans kodunu veren kişide ayda 40 Tl indirim alıyor.

Geri