Uygulamayı ana ekrana ekleme sorunu

hasan256

Üye
Konular
1
Herkese merhaba cine 10 tv uygulaması nı ana ekrana ekleme sorunu yaşıyorum App menager uygulaması da var ama çözüm olmadı başka uygulamaları sorunsuz ekleyebiliyorum ama cine 10 olmuyor çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi..mi box cihazı 1.nesil

Herkese merhaba cine 10 tv uygulaması nı ana ekrana ekleme sorunu yaşıyorum App menager uygulaması da var ama çözüm olmadı başka uygulamaları sorunsuz ekleyebiliyorum ama cine 10 olmuyor çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi..mi box cihazı 1.nesil

Merhaba ben Fahrettin
ATV Launcher PRO yükleyin çözümü budur. F.K

Nebula manager kullanıyorum

Bir tane launcher yükleyin akabinde adb uygulaması ile box daki kendi launcher i deaktif edin otomatik olarak yüklediğiniz launcher ana launcher olur.
Ayrıca adb uygulamssindan istediğiniz uygulamayı deaktif edebilirsiniz. Dikkatli olun ama

Şimdi kimse kızması ama launcher kullarak işi çözmeyi bilenler biliyor zaten. Ayrıca bazı uygumalar bunu yapabilirken diğerleri olmayınca geliştirmek için feedback vermek neden sorun olarak algılanıyor anlamış değilim. Bir de şöyle düşünün. Ben ağır OKB hastasıyım. Ana ekranda görmediğim uygulamaya, ne kadar iyi olsa da istemsiz içim soğuyor. Biraz da bu açdan düşünelim lütfen. Ben çözüm araştırıyorum. Yapabilirsem paylaşacağım.

Geri