Herkese merhaba cine 10 tv uygulaması nı ana ekrana ekleme sorunu yaşıyorum App menager uygulaması da var ama çözüm olmadı başka uygulamaları sorunsuz ekleyebiliyorum ama cine 10 olmuyor çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi..mi box cihazı 1.nesil
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Herkese merhaba cine 10 tv uygulaması nı ana ekrana ekleme sorunu yaşıyorum App menager uygulaması da var ama çözüm olmadı başka uygulamaları sorunsuz ekleyebiliyorum ama cine 10 olmuyor çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi..mi box cihazı 1.nesil
Merhaba ben FahrettinHerkese merhaba cine 10 tv uygulaması nı ana ekrana ekleme sorunu yaşıyorum App menager uygulaması da var ama çözüm olmadı başka uygulamaları sorunsuz ekleyebiliyorum ama cine 10 olmuyor çözüm bilen varsa yardımcı olabilir mi..mi box cihazı 1.nesil