Jasi patcher lucky patcher gibi programlarla premium özellikleri açabilirmiyiz tivimate gibi bir program var sparkle Tv fakat mod apk kurdum hepsinde telegram mod kanalı çıkıp duruyor bende uygulama odexlemek istiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Deneyimsiz kullanıcılar indirip, kurup, cihazlarına telafisi olmayan zararlar verebilme ihtimalinden ötürü dosyaları burada maalesef paylaşamam. versiyon olarak 5 farklı elimde mevcut ve hangisi premium açıktı bilemem, cihaz yeni ve garantisine 2 sene var ve garanti dışı bırakamam (şu an emulatörden de uzaktayım) dilersen yarın tek paket halinde yollarım.Jasi patcher lucky patcher gibi programlarla premium özellikleri açabilirmiyiz tivimate gibi bir program var sparkle Tv fakat mod apk kurdum hepsinde telegram mod kanalı çıkıp duruyor bende uygulama odexlemek istiyorum
Şimdiden teşekkürler admin abiDeneyimsiz kullanıcılar indirip, kurup, cihazlarına telafisi olmayan zararlar verebilme ihtimalinden ötürü dosyaları burada maalesef paylaşamam. versiyon olarak 5 farklı elimde mevcut ve hangisi premium açıktı bilemem, cihaz yeni ve garantisine 2 sene var ve garanti dışı bırakamam (şu an emulatörden de uzaktayım) dilersen yarın tek paket halinde yollarım.
DM yolluyorum, kontrol edin.Şimdiden teşekkürler admin abi
Hemen bakıyorum sayın sinetech forum adminiDM yolluyorum, kontrol edin.
Admin şu anda forumda değil, ama her an da gelebilirHemen bakıyorum sayın sinetech forum admini![]()
Belki de buradadır, biz göremiyoruzAdmin şu anda forumda değil, ama her an da gelebilir![]()