"Uygulama İstekleri" için yeni kategori açılmıştır!

Akyol 

Geliştirici
Admin
Konular
204
Uygulamalar kategorisinin altına (alt kategori olarak) "Uygulama İstekleri" kategorisi açılmıştır. Bu kategoride uygulama istekleriniz için konu açabilirsiniz.

Herkese iyi forumlar...

Elinize sağlık üstad , uygulamalar bölümüne Oynatıcılar-Araçlar/Gereçler gibi bir bölüm açılabilirmi ? Örn: Sıkça aranan iptv player'ler , iptv araçları ( tarama-kontrol vs ) yoksa çok göz önünde durmaması mı gerekiyor ?

Elinize sağlık üstad , uygulamalar bölümüne Oynatıcılar-Araçlar/Gereçler gibi bir bölüm açılabilirmi ? Örn: Sıkça aranan iptv player'ler , iptv araçları ( tarama-kontrol vs ) yoksa çok göz önünde durmaması mı gerekiyor ?

Açılabilir tabi, ama açtığımız kategorinin de sürdürülebilir olmasını isteriz. Örneğin; çok önceden "uydu alıcıları" kategorisi istenmişti ve 15 tane konuda kaldı.

Birde istediğiniz kategori için uygun isim ne olabilir? 🤔 biraz üstünde düşünelim, değerlendirelim.

Açılabilir tabi, ama açtığımız kategorinin de sürdürülebilir olmasını isteriz. Örneğin; çok önceden "uydu alıcıları" kategorisi istenmişti ve 15 tane konuda kaldı.

Birde istediğiniz kategori için uygun isim ne olabilir? 🤔 biraz üstünde düşünelim, değerlendirelim.
Özellikle oynatıcılar sürekli güncelleme alan şeyler olduğu için, bölümün canlı kalacağını düşünüyorum. tabi konu sahipleri de takip etmesi gerekir. Biz de elimizden geleni yaparız .İsim konusuna gelecek olursak , düşünelim evet :)
Ekleme :
''Nasıl Yapılır/Oynatıcılar'' gibi.

Son düzenleme:
Uygulamalar kategorisi altına “Video Oynatıcılar” ismiyle nasıl olur? Veya “Uygulama Araçları” 🤔

''Video oynatıcılar'' güzel
'' Uygulama Araçları '' anlam kargaşası yaratabilir. ( Ben ''fiil'' olarak anladım )
'' Yardımcı Uygulamalar '' olabilir.

''Video oynatıcılar/Yardımcı Uygulamalar '' gibi.

varsa Python isterm

Buradan, Play Store'daki uygulamaların "Mod Premium" versiyonlarını mı isteyebiliyoruz?
Misal bu ariyorum.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler!

İyi forumlar...

Buradan, Play Store'daki uygulamaların "Mod Premium" versiyonlarını mı isteyebiliyoruz?
Misal bu ariyorum.

İyi forumlar...
Her türlü uygulama veya uygulamalar ile ilgili istekleri bu bölümden isteyebilirsiniz.

Misal bu ariyorum.

İyi forumlar...
Bu konu altında değil de , duyurusu yapılan bölüm içerisinde istediğiniz uygulamayı istekte bulunabilirsiniz. Mevcutsa ( modlu-modsuz ) insanlar size yardımcı olacaktır.

Konu açıp istekte bulunacagınız bölüm.

Uygulama İstekleri

Son düzenleme:

Geri