Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Elinize sağlık üstad , uygulamalar bölümüne Oynatıcılar-Araçlar/Gereçler gibi bir bölüm açılabilirmi ? Örn: Sıkça aranan iptv player'ler , iptv araçları ( tarama-kontrol vs ) yoksa çok göz önünde durmaması mı gerekiyor ?
Özellikle oynatıcılar sürekli güncelleme alan şeyler olduğu için, bölümün canlı kalacağını düşünüyorum. tabi konu sahipleri de takip etmesi gerekir. Biz de elimizden geleni yaparız .İsim konusuna gelecek olursak , düşünelim evetAçılabilir tabi, ama açtığımız kategorinin de sürdürülebilir olmasını isteriz. Örneğin; çok önceden "uydu alıcıları" kategorisi istenmişti ve 15 tane konuda kaldı.
Birde istediğiniz kategori için uygun isim ne olabilir?biraz üstünde düşünelim, değerlendirelim.
Her türlü uygulama veya uygulamalar ile ilgili istekleri bu bölümden isteyebilirsiniz.Buradan, Play Store'daki uygulamaların "Mod Premium" versiyonlarını mı isteyebiliyoruz?
Misal buZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ariyorum.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler!
İyi forumlar...
Bu konu altında değil de , duyurusu yapılan bölüm içerisinde istediğiniz uygulamayı istekte bulunabilirsiniz. Mevcutsa ( modlu-modsuz ) insanlar size yardımcı olacaktır.Buradan, Play Store'daki uygulamaların "Mod Premium" versiyonlarını mı isteyebiliyoruz?
Misal buZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.ariyorum.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler!
İyi forumlar...
Üstad özür dilerim . aynı an da yazmışızHer türlü uygulama veya uygulamalar ile ilgili istekleri bu bölümden isteyebilirsiniz.
Hadi HayirlisiBu konu altında değil de , duyurusu yapılan bölüm içerisinde istediğiniz uygulamayı istekte bulunabilirsiniz. Mevcutsa ( modlu-modsuz ) insanlar size yardımcı olacaktır.
Konu açıp istekte bulunacagınız bölüm.
Uygulama İstekleri