Uydu kanalı takılıp kalıyor

haruns

Paylaşımcı
Konular
3
Bugün İzlediğim google smart tv uydu yayınında (KANAL4 hd) ye geldiğimde Ekranın ortasında kocaman bir Turkcell reklamı çıkıyor ve tv kumanda aşaı yukarı tuşları takılıp kalıyor kanal değiştirmiyor çok yöntem denedim tv nin reklamlar özelliğini kapattım ama olmadı bu sorunu daha önce yaşayan bilen varmı yada vardı da benmi ilk defa denk geldim ip tv de izlerken sorun yok

Uydu yanında derken normal uydu cihazı ile izlerken açtığınız bir kanaldayken mi bu donma sorunu oluyor?
Reklam hareketli mi yoksa o da kanal gibi donuyor mu?

Uydu yanında derken normal uydu cihazı ile izlerken açtığınız bir kanaldayken mi bu donma sorunu oluyor?
Reklam hareketli mi yoksa o da kanal gibi donuyor mu?
tv nin dahili uydu alıcısı ile izlerken reklam hareketli arkada normal yayın devam ediyor on saniye kadar sonra reklam kapanıyor ama kanal yine değişmiyor reklam varken aşağı yukaru tuşları reklamı aşağı yukarı kaydırıyor

O zaman Google TV ayarlarından hesap ayarlarını ya da Kişiselleştirilmiş reklam ayarlarını kontrol etmeye çalışın. Dahili uydu alıcısı da yine Google Smart Tv için var anladığıma göre. IPTV izlerken olmaması normal olabilir ama android tvlerden farklı olarak Google TV'lerin ayarlarında bunun için seçenek olabilir.

Konuya dahil oldum ama maalesef Google TV tecrübem yok. Sorularla yönlendirerek yardımcı olabilirim belki diye düşündüm.

O zaman Google TV ayarlarından hesap ayarlarını ya da Kişiselleştirilmiş reklam ayarlarını kontrol etmeye çalışın. Dahili uydu alıcısı da yine Google Smart Tv için var anladığıma göre. IPTV izlerken olmaması normal olabilir ama android tvlerden farklı olarak Google TV'lerin ayarlarında bunun için seçenek olabilir.

Konuya dahil oldum ama maalesef Google TV tecrübem yok. Sorularla yönlendirerek yardımcı olabilirim belki diye düşündüm.
benim tahminim google yapıyor bunu birşeyler deniyorlar ileride reklamlara müdahale edilememesi vs gibi zate bu formda ki apk lara da hiçbir şekilde izin vermiyor kurulamıyor ikikez fabr. ayarlarına geri döndürdüm next kullanıyordum ona kuruluyordu sorun yoktu

benim tahminim google yapıyor bunu birşeyler deniyorlar ileride reklamlara müdahale edilememesi vs gibi zate bu formda ki apk lara da hiçbir şekilde izin vermiyor kurulamıyor ikikez fabr. ayarlarına geri döndürdüm next kullanıyordum ona kuruluyordu sorun yoktu
Eğer yazılımsal bir sorun yoksa ki o soruna yine reklam düzenlemeleri dahil, ayarlarından düzeltilebilir belki.
Olur da yeni bir güncelleme gelirse televizyona yine kontrol edersiniz düzelip düzelmediğini. Umarım sadece onunla düzelecek bir şeydir.

Geri