Uydu Alıcı

Konular
2
Arkadaşlar forumda bir çok konuda özellikle iptv konularında paylaşım yapılıyor,tabi bu iptv leri iptvli uydu alıcılarımızda kullanabiliyoruz ve gayet faydalı oluyor.Sayın admin forumda uydu alıcıları ile ilgili bir bölüm bulamadım yada ben göremedim.Uydu alıcıları ile ilgili bir bölüm açılırsa belki bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar olabilir.Ben ve benim gibi bazı arkadaşlar da uydu alıcı yazılım,program server konularında bilgi paylaşımı yapabilir diye naçizane düşündüm.

Uydu alıcılar konusu yok bende isterim böyle bir konu bölümü olsun, inşallah olur diye bekliyorum

Ne konular açılabilir ne kadar konu açılır? Talep olması halinde yeni kategori oluştururuz tabi.

Gx,Sunplus,Montage işlemcili uydu alıcılar konusunda yazılım,kumanda editleme vb bilgi ve tecrübelerimi paylaşmak isterim

Güzel bir düşünce ve talep.

Geçenlerde bir arkadaş vavoo sistemini kırıp yayınları izlemeye yarayan başka bir forumdan bir link bırakmıştı mesela fakat normal android box kullanıcıları için geçerli bir durum değildi çünkü kodlarını incelediğimde enigma sistemli kullanıcıların kullanabileceği bir şey olduğunu görmüştüm.

Yani o çözüm belki çoğunluğun işine yine yaramayacaktı ama enigma kullananlar veya kullanmayı bilenler için yol gösterici olabilirdi ilgili bir forum başlığı olsaydı.

Bazı basit ucuz ve eski gördüğünüz uydu cihazları yazılımla sınırsız servere sahip olabiliyorken bunun yanında bir çok yazılımda mac adresine göre 1,5,10 yıl gibi iptv verebiliyor.Örneğin Turksat D smart kanallarını full açıyor,astra beın kanalları,eleven sportlar,x ler yine hotbird deki bir çok kanal.Bu tür konularda bilgi paylaşımı yapılabilir

Bazı basit ucuz ve eski gördüğünüz uydu cihazları yazılımla sınırsız servere sahip olabiliyorken bunun yanında bir çok yazılımda mac adresine göre 1,5,10 yıl gibi iptv verebiliyor.Örneğin Turksat D smart kanallarını full açıyor,astra beın kanalları,eleven sportlar,x ler yine hotbird deki bir çok kanal.Bu tür konularda bilgi paylaşımı yapılabilir
İhtiyacı olan için gerçekten faydalı bilgiler.
@Sinetech @Akyol uydu aliciları ile ilgili bir konu açılması uygun mu ? Teknik destek açısından bilgi paylaşımında bulunacak üyeler mevcut.

Bahsettiğiniz konulara uygun bir forum başlığı açılana kadar paylaşım yapmak ve öğretmek isterseniz Uygulamalar forumu altında yapabilirsiniz. İhtiyacı olan veya yapabileceğinden haberi olmayanlar faydalanabilirler.

Gerekli görünürse de ona uygun bir başlık açıp altına taşırlar açtığınız konuları.

Geri