Yardım USB ile GOOGLE TV laptop kurulum

trmusic

Üye
Konular
1
Merhaba,
Youtube üzerinden izlediğim google tv usb bellek ile laptop üzerinden çalıştırma ile ilgili yardıma ihtiyacım var.

ilgili video:

Usb bellek kurulum ekranına gelip 6.9 sürümü ve diğer sürümleri seçere k kuruluma devam ettim. Fakat ekte gönderdiğim gibi bir ekranda kurulum kalıyor. Uzun süre bekledim fakat bu ekrandan ancak bilgisayarı kapatıp çıkabiliyorum.
Konu ile ilgili yardımcı olabilecek varmı ?

Ekli dosyalar

• 17438617260802014144250275320757.jpg
    17438617260802014144250275320757.jpg
    3 MB · Görüntüleme: 47
Bunu usb belleğe kurup çalıştırıyorsunuz değil mi ? Çünkü bunun amacı taşınabilir olması direkt usbden çalışıyor.

Evet . Videodaki anlatımdaki gibi adımları uyguluyorum. Google Tv 11 kernel 6.9 basınca ekte gönderdiğim ekranda bekliyor. O kısımı çözemedim. Videoda o kurulum kısmı atlanmış. O yüzden bu ekranda hiçbir tuş çalışmıyor. İşlem yapılamıyor

Ekte ki görsele baktım aslında ciddi bir sorun yok rufus ile flash diske yazarken videoda belirtilen uyarı dikkate alarak tekrar yazın. Bellek yavaş olabilir bu yüzden takılmışta olabilir. Sistem uefi desteklemiyor olabilir. Yazma işlemi yaparken videoda ki gibi uefi ile mi yazdınız ?

Evet . Videodaki anlatımdaki gibi adımları uyguluyorum. Google Tv 11 kernel 6.9 basınca ekte gönderdiğim ekranda bekliyor. O kısımı çözemedim. Videoda o kurulum kısmı atlanmış. O yüzden bu ekranda hiçbir tuş çalışmıyor. İşlem yapılamıyor
diğerlerini sirayla denesene reis 6.7 6.1 gibisinden

Hepsini denedim aynı ekranda 10 15 dakika bekliyorum ama hiç hareket yok. Sistem uefi destekliyor. Ama eski cihaz olduğundan rufusta mbr seçeneği ile boot attım. Gpt denemedim

Merhaba,
Youtube üzerinden izlediğim google tv usb bellek ile laptop üzerinden çalıştırma ile ilgili yardıma ihtiyacım var.

ilgili video:

Usb bellek kurulum ekranına gelip 6.9 sürümü ve diğer sürümleri seçere k kuruluma devam ettim. Fakat ekte gönderdiğim gibi bir ekranda kurulum kalıyor. Uzun süre bekledim fakat bu ekrandan ancak bilgisayarı kapatıp çıkabiliyorum.
Konu ile ilgili yardımcı olabilecek varmı ?
Dostum aynı deneyimi dün geç saatlerde (Asus N56VZ) iki ayrı flash bellek ile yaşadım. Belleklerin ikiside usb 2,0 idi.
Birisi 32 gb Silicon power USB 2.0 Flash Bellek, diğeri ise SanDisk 16GB Dual Drive USB 2.0 Flash Bellek.
Tavsiye edilen sistemi önce 32 gb kapasiteli Silicon power ile çalıştırmayı denedim. Silicon power ile sizin kaldığınız yerden öteye gidemedim.
Ardından SanDisk ile tekrar denedim. Sistem son derece akıcı şekilde çalışmaya başladı. Dilerseniz sizde farklı bellekler ile çalışmayı deneyin.
Saygılar.

Ekli dosyalar

• SanDisk 16GB Dual Drive USB 2.0.jpg
    SanDisk 16GB Dual Drive USB 2.0.jpg
    33 KB · Görüntüleme: 3
  • Silicon power.jpg
    Silicon power.jpg
    75.9 KB · Görüntüleme: 3
dosya driverden inmiyor.kota aşıldı yazıyor neden bilen varmı

Dostum aynı deneyimi dün geç saatlerde (Asus N56VZ) iki ayrı flash bellek ile yaşadım. Belleklerin ikiside usb 2,0 idi.
Birisi 32 gb Silicon power USB 2.0 Flash Bellek, diğeri ise SanDisk 16GB Dual Drive USB 2.0 Flash Bellek.
Tavsiye edilen sistemi önce 32 gb kapasiteli Silicon power ile çalıştırmayı denedim. Silicon power ile sizin kaldığınız yerden öteye gidemedim.
Ardından SanDisk ile tekrar denedim. Sistem son derece akıcı şekilde çalışmaya başladı. Dilerseniz sizde farklı bellekler ile çalışmayı deneyin.
Saygılar.
Lexar 32gb usb3.0 usb bellek ile deniyorum. Başka bir usb bellek ile deneyeyim.

Sinetech yandex yani yadisk adresini bulabilirsen ordanda indirme sağlayabilirsin.

gpt olarak uefi boot etmeyi deneyin

Toshiba 16gb usb 2.0 ve lexar 32gb 3.0 usb bellekleri got ve mbr olarak denedim.Fakat sonuç aynı. Dos ekranında bekliyor. Bu ekrandan sonra gelmesi gereken ekran direk google tv kurulum ekranımı ? Başka bir hata olabilirmi?

Normalde kurulum aşamasında evet direkt gelmesi gerekiyor ama gelmiyor bende henüz denemediğim için pek yardımcı olamıyorum. Acaba dosyayı eksik indirmiş olabilir misiniz ? bi md5 check etme şansınız var mı ? Rufus içinde yazma işlemine başlamadan iso dosyasının hatalı veya hatasız olduğuna dair seçenek var oradan bi kontrol edebilirsiniz. Bu arada flash içine zipten çıkarıp data.img dosyasını atıyorsunuz değil mi ?

Evet . Dosya iso dosyası ve rar olarak indirme işlemini sağladım. Data dosyası rardan çıkartıp usb içine direk olarak attım. Bu dos ekranında usb bellek ışıkları yanıp sönüyor işlem yapıyormuş gibi ama 20 25 dakika oldu malesef ekran gelmiyor

Konu günceldir. Çözüm bulamadım. Yardımcı olabilecek varmı ?

Saygılar.
Siz bu kurulumda MSDOS ekranı geldiğinde size gönderdiğim ekrandan sonraki ekran direk google tv kurulum ekranımı ? Msdos gibi kurulum ekranı geldiğinde ne kadar süre bekliyorsunuz bu ekranın otomatik geçmesi için ? Ben 25 dakika kadar bekledim. Muhtemelen kurulum bu kadar uzun sürmemesi lazım diye düşünüyorum

Geri