Ürün Soru/Cevap - Birbirini ağırlamak böyle bir şey.

Latte

Geliştirici
Konular
72
Bluetooth kulaklıklara bakarken gördüğüm bir ürün hakkındaki soru/cevap dikkatimi çektiği için paylaşıyorum.
Satıcının bilgisi ve potansiyel müşteriyi bilgilendirmesi hayranlık uyandıracak derecede.

evvel zaman içinde kalbur saman içinde develer tellal iken pireler berber iken ben dedemin beşiğini tıngır mıngır sallarken' Alıntı:
wirelless yani kablolu. bir de hidrellez var tekerlekli, üstünden atlıyorsunuz.

Ekran grnts 2024 12 04 072943

Satıcıların genelinde var bu sorun hele teknoloji marketleri içler açısı, bilgisizlik yerlerde sürünüyor :)

Soru​

İphone 14 pro Max ile kullanılıyor mu ?

Bunları alacak parası olan bir insan bu soruyu sorabiliyorsa alacağı her cevabı hak ediyordur ama online ya da teknoloji marketlerinde ;))

Ekran grnts 2

Biri pazarlık yapar diğeri olaydan habersiz neredeyse hiçbir cihazda çalışmayacağını söyler gibi 5.3 olanlara uyum sağlar der haha.
İleriye değil geriye dönük teknoloji desteği demek yerine teknoloji ilerledikçe biz geriliyoruz demiş resmen ;))

Ekli dosyayı görüntüle 1202

Biri pazarlık yapar diğeri olaydan habersiz neredeyse hiçbir cihazda çalışmayacağını söyler gibi 5.3 olanlara uyum sağlar der haha.
İleriye değil geriye dönük teknoloji desteği demek yerine teknoloji ilerledikçe biz geriliyoruz demiş resmen ;))
Ah ahh bana denk gelse süper bozarım da neyse, ben çok uzun zamandır teknoloji marketlerine de gitmiyorum sırf bu saçmalıkları görmemek için, hele Balçova Mediamarkt tam bir karnaval, satıcılar ellerinde telefon titktok videosu çekiyor, soru sormaman için hemen yanından uzaklaşıyor :)

Ah ahh bana denk gelse süper bozarım da neyse, ben çok uzun zamandır teknoloji marketlerine de gitmiyorum sırf bu saçmalıkları görmemek için, hele Balçova Mediamarkt tam bir karnaval, satıcılar ellerinde telefon titktok videosu çekiyor, soru sormaman için hemen yanından uzaklaşıyor :)
Merhaba, bu ürün hakkında bilgi alabilir miyim?
B. MM Çalışanı: Bi dk cnm video bitsin.

işte bu ya , tam da anlatmak istediğim şey :)

işte bu ya , tamda anlatmak istediğim şey :)

Muhtemelen bu tarz çalışanı da çoktur.
Gayet basit bir soruya çok gereksiz bir soruyla cevap verip konuyu kimbilir nereye götürmeyi düşünmüştür hahaha
Ekran grnts 3

Evet , kendince zaman kazanıyor belkide, cevabı goggle dan bakacak birazdan :)

Yani çok basit açıklaması var ama aynı ürünü satan bir çok satıcı tuhaf bir şekilde tek seferde cevap veremiyor.

Bluetooth 5.3 destekliyor olması cihazın da öyle olması gerektiği anlamına gelmiyor. Cihazınızda bluetooth olsun yeter demiyorlar. 5.3 olması sayesinde daha uzun batarya ömrü sunar başka bir şeyle alakası yoktur demiyorlar da demiyorlar ;))

Hele menşei soran birisine Türkiye garantilidir diye cevap vereni artık utancımdan paylaşamadım bile burada hahaha

İnan bir ürün almaya gittiğimde oradaki satıcıdan daha fazla anlatabilecek halde oluyorum çünkü araştırmışımdır ve almaya gidiyorumdur zaten :)

Sabah sabah iyi moral oldunuz :ROFLMAO:

Geri