Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyiniz. Aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.unlinked uygulaması kapandı mı.tv de direkt uygulamadan atıyor
Çok özür dilerim ama konuya girmek İstediğim zaman yani konu başlığını seçmek İstediğim zaman O linke tıklayamıyorum O yüzden Buraya yazdım Başka bir mesaj daha yazdım onu da öyle yapmak zorunda kaldım....Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyiniz. Aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Lütfen önce arama yapın ve açılmış konuları tekrar açmayın.
2- Tekrar Eden Konular: Spam ve reklam amaçlı aynı konuları tekrar tekrar açmak yasaktır. Yeni konu açmadan önce aynı veya benzer bir konunun forumda olup olmadığını kontrol ederek açmak daha faydalı olacaktır. Forumdaki arama kutucuğunu kullanarak önceden açılan konuları inceleyebilirsiniz. Bir kullanıcının birebir aynı konuyu açması, yeni açtığı konuda farklı bir şey sunmaması, skor puanı için tekrar eden konuları paylaşması yasaktır. Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde tekrardan konu açmayınız. Tespit edilirse kaldırılır ve uyarılırsınız.
Çok özür dilerim bu forumda Ben hiçbir zaman gereksiz yere yazmadım Söyledim gibi bir problem oluştu dediğim uygulamayı ismiyle beraber arattırdım ama Konu başlığı çıkmadıLütfen başlığı kurallara göre düzenleyiniz. Aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.
Lütfen önce arama yapın ve açılmış konuları tekrar açmayın.
2- Tekrar Eden Konular: Spam ve reklam amaçlı aynı konuları tekrar tekrar açmak yasaktır. Yeni konu açmadan önce aynı veya benzer bir konunun forumda olup olmadığını kontrol ederek açmak daha faydalı olacaktır. Forumdaki arama kutucuğunu kullanarak önceden açılan konuları inceleyebilirsiniz. Bir kullanıcının birebir aynı konuyu açması, yeni açtığı konuda farklı bir şey sunmaması, skor puanı için tekrar eden konuları paylaşması yasaktır. Aynı konudan farklı kategoriler üzerinde tekrardan konu açmayınız. Tespit edilirse kaldırılır ve uyarılırsınız.
Uyarıya rağmen başlık kurallara uygun şekilde düzenlenmediği için konu kilitlenmiştir.Çok özür dilerim bu forumda Ben hiçbir zaman gereksiz yere yazmadım Söyledim gibi bir problem oluştu dediğim uygulamayı ismiyle beraber arattırdım ama Konu başlığı çıkmadı