Unlinked uygulaması

BtnGnz

Üye
Konular
24
Unlinked
Bu uygulamaya kullanıcılar kendi hazırladıkları uygulama indirme arşivlerini ekliyorlar, çok faydalı olduğunu düşünüyorum, kullanıyorum da.
Özel/kişisel birer “market” gibi düşünebilirsiniz.

İndirip kurmak için:
Yasal marketten
VPN USA SERVER BAĞLANTI
DOWNLOADER uygulamasını indir kur
DOWNLOADER’a unlinked.link yaz
İndir ve kur

Örneğin:
Benim indirip kullandıklarım:
Zino
EMDYOUTUBE
Newtech Apps
Bunları YouTube videolarında keşfetmiştim.

Bunlardan başka “kütüphane” önerisi olan var mı?

Sizler de varsa/oluşturursanız uygulamanın içindeki “Add a new library” kullanarak kütüphanenizi ekleyip genel kullanıma sunabilirsiniz.
Bizim kullanmakta olduğumuz drive da buraya bir şekilde eklenebilir, çok daha kolayca ulaşılabilir kanaatindeyim.

Son düzenleme:
Bence "downloader" ve "unlinked" yerli kullanicilar arasinda pek bilinmeyen, sanirim cikis noktasi Amazon Firestick olan fakat diger android tv/box cihazlarda da bence mutlaka olmasi gereken iki uygulama.

unlinked uygulamasina asagidaki kutuphanelerden birkacini eklerseniz bir suru programa kolaylikla ulasabilirsiniz.
Mesela film ve diziler icin fazlasiyla paylasilmis uygulamalar mevcut. icerik olarak ayni kaynaklari kullansalar da arayuzleri farkli. sirayla deneyerek kendinize uygun olanini bulabilirsiniz. Ayrica cogunda Turkce altyazi destegi de var.
dizi/film icin benim favorilerim Bee TV, Flix vision, Tea TV.

Ayrica bahsettigim kutuphanelerde media playerlar'dan tarayicilara, araclardan IPTV uygulamalarina varan cok genis bir yelpaze var. isteginiz uygulamayi birkac tiklama ile kolaylikla yukleyebilirsiniz. ustelik paylasilan uygulamalarin genellikle en yeni surumu mevcut.

Bunlardan başka “kütüphane” önerisi olan var mı?
aslinda kendim icin kutuphane ararken sizin konuyu da gorunce buraya da eklemek istedim.
ilk ikisini ve emdyoutube olani halihazirda kullaniyorum. digerleri benim icin de yeni olacak.

• Everything
  • FireStick
  • 96960000
  • 67664537
  • EB2E4A4C
  • Superapps
  • 33627466
  • 90D311FE
  • 7CD6A4F1
  • 7919e0d4
** bu arada bazilarinin girisi sifreliymis. sifre 911911

Bizim kullanmakta olduğumuz drive da buraya bir şekilde eklenebilir, çok daha kolayca ulaşılabilir kanaatindeyim
Harika bir fikir. cunku gercekten asiri kolay bir sekilde erisim var.
Bence bu fikrin uzerinde durulmali. Sinetech isimli bir kutuphane gercekten cok hos ve faydali olurdu.

@Sinetech Ustat bence bu konuyu ciddi olarak dusunebilirsiniz.

Son düzenleme:

Geri