Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Elli tane yerde arama yaptım sonuç bulamadım bütün maç özetlerini nerden izleyebilirim?
Bunlar eski güncel yok kiEyvallah kardeşim eline koluna sağlık çok teşekkür ederim
TV8'e maçlar verildiğinden beri uzun süredir bekliyoruz, ancak henüz hiçbir maç özeti yayınlanmadı. Kasıtlı yapmadıklarına inanmak istiyorumO halde UEFA'ya ücretsiz üye olup izleyebilirsiniz özetleri.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Olabilir. Yayın hakları vs nedeniyle diğer kaynaklarda yoktur ama UEFA sitesinden ücretsiz üyelikle izlenebiliyor en azından.TV8'e maçlar verildiğinden beri uzun süredir bekliyoruz, ancak henüz hiçbir maç özeti yayınlanmadı. Kasıtlı yapmadıklarına inanmak istiyorum
Şaka gibi ya yemin ederim Ülkemin maçının özetini yabancı versiyon özetini izliyoruz. Bu ayıp yeter bizeOlabilir. Yayın hakları vs nedeniyle diğer kaynaklarda yoktur ama UEFA sitesinden ücretsiz üyelikle izlenebiliyor en azından.
Bunlar eski güncel yok ki
Eyvallah sağolasın, ne kadar acı bi durum ama özetleri yabancı sitelerden izleyebiliyoruz. Kendi Ülkemizin takımının özetini ülkemizde izleyemiyoruzZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
MaalesefEyvallah sağolasın, ne kadar acı bi durum ama özetleri yabancı sitelerden izleyebiliyoruz. Kendi Ülkemizin takımının özetini ülkemizde izleyemiyoruz
Merhaba.Youtubede Cbc sport var Azerbaycan kanalı orda hem canlı yayının tekrarı hem de maçın özeti var.Galiba izlemek için Azerbaycan vpn lazımElli tane yerde arama yaptım sonuç bulamadım bütün maç özetlerini nerden izleyebilirim?
Eyvallah kardeşim sağolasın eline sağlıkMerhaba.Youtubede Cbc sport var Azerbaycan kanalı orda hem canlı yayımın tekrarı hem de maçın özeti var.Galiba izlemek için Azerbaycan vpn lazım
Linkler
Maç özeti -Canlı yayım özeti -