Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Size internette arama yapmak için küçük bir tüyo vereyim.Tvquickactions pro apk varmi arastirdimda baya bulamadim, veya onun isini gorecek uygulama varmi kumanda tuşlarını ozellestirip ayarlayabilecegimiz
Ben atabilirimTvquickactions pro apk varmi arastirdimda baya bulamadim, veya onun isini gorecek uygulama varmi kumanda tuşlarını ozellestirip ayarlayabilecegimiz
Nerden atabilirsiniz acabaBen atabilirim
Bu arastirmayi yaptim bi kac alternatife ulastim fakat pek istediğim gibi birsey bulamadim bu yuzden son care foruma yazayim dedimSize internette arama yapmak için küçük bir tüyo vereyim.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Aradığınız kelimenin başına 'similar' eklerseniz çok seçenek çıkar önünüze.
Saygılar..
Bu arastirmayi yaptim bi kac alternatife ulastim fakat pek istediğim gibi birsey bulamadim bu yuzden son care foruma yazayim dedim
Ne işe yarıyor?Tvquickactions pro apk varmi arastirdimda baya bulamadim, veya onun isini gorecek uygulama varmi kumanda tuşlarını ozellestirip ayarlayabilecegimiz
Dm den link gonderdimTvquickactions pro apk varmi arastirdimda baya bulamadim, veya onun isini gorecek uygulama varmi kumanda tuşlarını ozellestirip ayarlayabilecegimiz