📢TVHeryerde🟢Kanalları Afiş Mevcut✅M3U🟩

Otomatik Login Yapmadım Direk Token Üzerinden Kanalların Açılması Sağlanmıştır, Bir Nevi Deneme Yapıyorum...Tüm Kanallar Aktifdir. İyi Seyirler.

Hocam emeğinize sağlık ancak şuan stabil değil maalesef, bazı kanallar açıldı bazıları açılmadı, açılanlar çok geç açıldı ve açıldıktan sonra kısa süreli aralıklarla dondu, şuan izlemek pek mümkün değil, televizo ile denendi.

Hocam emeğinize sağlık ancak şuan stabil değil maalesef, bazı kanallar açıldı bazıları açılmadı, açılanlar çok geç açıldı ve açıldıktan sonra kısa süreli aralıklarla dondu, şuan izlemek pek mümkün değil, televizo ile denendi.
İnternet Bağlantısı Yüksek Olması Gerek Kablosuz Bağlantılarda İnternet Yakınında Bulunmanız Gerekebilir.

İnternet Bağlantısı Yüksek Olması Gerek Kablosuz Bağlantılarda İnternet Yakınında Bulunmanız Gerekebilir.
Maalesef hocam internet hızı ile alakalı değil, sizin sistem aslında olmuş normalde korumalı sistem bu ancak açıldı ama buradaki sorun proxy mantığında, yoğunluk veya sunucu kaynaklı olduğunu düşünüyorum veya her segment proxy yapılıyor ise geç kalıyor muhtemelen, ücretsiz veya cloudflare proxylerde olabilen bir durum ama yine de başarmışsınız emeğinize sağlık.

şuanda servisi durdurdum, biraz dinlenmiş tekrardan aktif ederim.

sagolasin usta, indirdim ama acilmadi, buni böyle stabil yapabilirmisin, annemler hep ulusal bakiyor onlara yüklemek istiyorum

arkadaşlar çok kastığı söyleniyor durdurdum alternatif çözüm arıyorum. olmadı tekrar aktif edeceğim.

Geri