Yardım Tvbox a bağlı klavye mouse hk.

marchtr

Üye
Konular
1
Sorum şu Next Start 4 k pro cihazım var 3 ay oldu alalı oyun vs... için zayıf kalıyor usb çoklayıcı ile kablolu klavye mouse bağladım, benim yapmak istedigim sanki telefona bağlıymış gibi klavye ile mouse u telefonu tvboxa yansıttıgımda telefondaki oyunu oynayabilmek istiyorum anydesk hem görüntü kalitesini düşürüyor süreli hemde input lag oluyor bunun için bir öneri program varmıdır?(telefonda android)

Çözüm
Yazdığınız mesajdan eğer yanlış anlamadıysam klavye mouse telefona bağlanacak oradan oyun oynanacak görüntü tvde olacak galiba bunu demek istiyosunuz eğer bu şekildeyse çoklayıcıyı telefona takmanız gerekiyor bunun içinde otg kablosu almanız gerek görüntüyüde wifi ile aktarırsınız.
Yazdığınız mesajdan eğer yanlış anlamadıysam klavye mouse telefona bağlanacak oradan oyun oynanacak görüntü tvde olacak galiba bunu demek istiyosunuz eğer bu şekildeyse çoklayıcıyı telefona takmanız gerekiyor bunun içinde otg kablosu almanız gerek görüntüyüde wifi ile aktarırsınız.

Çözüm
Evet bunu demek istedim tesekkürler otg ile baglamayı da düşündümde sarjı azalınca sarjda olsun diye düşünüyordum

Geri