_KagaN_
Üye
Dostlar selamünaleyküm yeni bir canlı tv izleme uygulaması yapmayı düşünüyorum bu kanalların linkini bana verebilirmisiniz şifreli şifresiz yabancı türk farketmez size zahöet benim bulduklarım hepsi patlamış[/ISPOILER]
Beleş tv var, güneş tv var fu tv var atak tv var. Pek şanslı olduğunu düşünmüyorum.Dostlar selamünaleyküm yeni bir canlı tv izleme uygulaması yapmayı düşünüyorum bu kanalların linkini bana verebilirmisiniz şifreli şifresiz yabancı türk farketmez size zahöet benim bulduklarım hepsi patlamış[/ISPOILER]
yapımcı arkadaşlardan destek alırsan daha iyi olurDostlar selamünaleyküm yeni bir canlı tv izleme uygulaması yapmayı düşünüyorum bu kanalların linkini bana verebilirmisiniz şifreli şifresiz yabancı türk farketmez size zahöet benim bulduklarım hepsi patlamış[/ISPOILER]
En iyi Canlı TV uygulaması bunların içinde olmayan VivoX durBeleş tv var, güneş tv var fu tv var atak tv var. Pek şanslı olduğunu düşünmüyorum.
Yani ben ilk kez yapmaya çalışıcağım rakip aramıyorum kendimeBeleş tv var, güneş tv var fu tv var atak tv var. Pek şanslı olduğunu düşünmüyorum.
Anladım, Kolay gelsin. Bu verileri kolay kolay toplu olarak bulabileceğini sanmıyorum.Yani ben ilk kez yapmaya çalışıcağım rakip aramıyorum kendime
Özelden linki varsa atabilir misin dostumEn iyi Canlı TV uygulaması bunların içinde olmayan VivoX dur