TV Remote Control Mac/iPhone/iPad/Apple Watch (Kısa Süreliğine Ücretsiz)

ibrahimbey

Paylaşımcı
Konular
10
Universal TV Remote Control for Smart TVs
Akıllı TV'ler için Evrensel TV Uzaktan Kumandası

Arkadaşlar normalde fiyatı $10 olan çok güzel bir uygulama. Kısa süreliğine ücretsiz olmuş. Bir kere satın aldıktan sonra bütün cihazlarına yükleyebilirsiniz. Mac, iPad, iPhone, Apple Watch gibi bütün cihazlarda kullanabilirsiniz. Denedim çok güzel çalışıyor. Uygulamayı indirip açın sonra ömürboyu 0 seçeneği çıkıyor orayı seçip satın alın.

1760455295401

İndirme linki:

Akıllı TV'ler için evrensel uzaktan kumanda uygulaması. Hızlı, temiz ve kullanıcı dostu.
Uygulama WiFi kullandığından, cihazınızı evinizin veya ofisinizin herhangi bir yerinden, görüş alanı gerektirmeden kontrol edebilirsiniz.
Tüm Akıllı TV Uzaktan Kumanda özelliklerine tam erişim için Premium'a yükseltmeniz gerekir.
Yasal Uyarı:
Akıllı TV Uzaktan Kumandası, Samsung, LG, Sony, Philips, Panasonic veya başka herhangi bir şirketin resmi uygulaması DEĞİLDİR ve bu markalarla bağlantılı veya onaylı DEĞİLDİR.

ANA ÖZELLİKLER
- Wi-Fi ağınızda akıllı TV'yi otomatik algılama
- TV'niz için Uzaktan Kumanda
- Hızlı işlemler için Widget'lar
- Sesli komutlarla TV'nizi kontrol etmek için Siri Kısayolları
- Fare ve klavye (desteklenen TV modeli için)
- Uygulamaları başlatma ve kapatma (desteklenen TV modeli için)
- Giriş kaynaklarını değiştirme (desteklenen TV modeli için)

PREMIUM ÖZELLİKLER ABONELİK
- Abonelik, bir haftalık ücretsiz deneme süresiyle bir yıllıktır.
- Abonelik, üç günlük ücretsiz deneme süresiyle bir aylıktır.
- Ödeme, satın alma onayıyla iTunes Hesabından tahsil edilecektir.
- Otomatik yenileme, geçerli dönemin bitiminden en az 24 saat önce kapatılmadığı sürece abonelik otomatik olarak yenilenir.
- Hesap, geçerli dönemin bitiminden 24 saat öncesine kadar yenileme ücretini tahsil eder ve yenileme ücretini belirler.
- Abonelikler kullanıcı tarafından yönetilebilir ve otomatik yenileme, kullanıcının Hesap Ayarları'na giderek kapatılabilir. Satın alma
- Ücretsiz deneme süresinin kullanılmayan kısmı, eğer teklif edilirse, kullanıcı ilgili yayına abone olduğunda kaybedilecektir.
- Gizlilik politikasına adresinden ulaşılabilir.
- Şartlar ve Koşullar'a adresinden ulaşılabilir.

Son düzenleme:
iPhone 14 pro olmadı arayıp duruyor bulamıyor
Next start pro cihazımda denedim. Güzel çalışıyor. Cihaz aynı ağda ise bulması lazım. Aynı üzerinde olan akıllı tv ve tvbox cihazlarınız için kullanabilirsiniz.

Next start pro cihazımda denedim. Güzel çalışıyor. Cihaz aynı ağda ise bulması lazım. Aynı üzerinde olan akıllı tv ve tvbox cihazlarınız için kullanabilirsiniz.
Ben kendi telefonumun hotspotuyla bağlanmıştım televizyona Evde wifi yok şimdi hanımın telefonundan bağlandık oldu. bayağı kullanışlı teşekkür ederim ibrahimbey 👍

Geri