Tv İçin Ekran-Panel Koruyucu

ENS

Paylaşımcı
Konular
40
Herkese merhaba, iyi forumlar

Bunun gibi TV için ekran koruyuculardan kulllanan var mı? Varsa malzemesi, görüntüye etkisi vb şeylerden detaylıca bahsedip bizi bilgilendirebilir mi? Çok video var ama hiçbir şey kullanıcı deneyimi olmaz.

Bu tarz ürünlerin varlığından bile haberim yoktu hocam. Eğer evde 3-5 yaşında gereğinden fazla hiperaktif bir çocuk yoksa, bence gereksiz bir ürün.

Herkese merhaba, iyi forumlar

Bunun gibi TV için ekran koruyuculardan kulllanan var mı? Varsa malzemesi, görüntüye etkisi vb şeylerden detaylıca bahsedip bizi bilgilendirebilir mi? Çok video var ama hiçbir şey kullanıcı deneyimi olmaz.
Resmi atmasan yazılım olanı zannedectim üstad bari ekran camı koruyucusu desen daha net olurdu 😅👍🏻

Bu tarz ürünlerin varlığından bile haberim yoktu hocam. Eğer evde 3-5 yaşında gereğinden fazla hiperaktif bir çocuk yoksa, bence gereksiz bir ürün.
Komşunun çocukları televizyon ekranını üçünkü kez kırdı. Artık çocoukların kemiklerini ben kıracağım. Öyle diyeyim. Öyle bir oyun ve ses olamaz. O sordu. Bakarken bunlara denk geldim. Videolarda epey beğenen var. Sonra aklıma geldi. Ben de her nöbette ekranın içinde kafamı bulabilirim. Ben neden düşünmedim? Videoda baya top falan atıyor çocuklar ama görüntü bozar mı eder mi karar veremedim. Naçizane ortası camdan yapılma olan eski sehpalar vardır, bilenler bilir. Bir nöbette onun içinden geçmişim. Uyandığımda üzerimden cam temizleyip kafamı dikiyorlardı. Dedim ben de düşüneyim. Ama görüntü bozar gibi geldi. Emin olamadım. Sanırım bunlar da kalite kalite.

Bu arada panel fiyatları televizyonu geçmiş. Öğrenmiş olduk. Onu öğrenince daha mantıklı geldi. :)

Resmi atmasan yazılım olanı zannedectim üstad bari ekran camı koruyucusu desen daha net olurdu 😅👍🏻
Fiili halini ben de görmediğim için resim koydum. Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için. İyi ki koymuşum. :)

İhtiyaçtan fazlası lükstür prensibi ile işlerimi çözmeye özen gösteririm hocam. Ama bazen bazı şeyler lüks gibi görünüp ihtiyaç oluveriyor insanın hayatında.

Geri