Tv Dizileri Net TV'de.. "Konuşanlar Son Bölüm" Eklendi.

Cumartesi Dizileri Son Bölümler Eklendi.
Ekli dosyayı görüntüle 15718Ekli dosyayı görüntüle 15719Ekli dosyayı görüntüle 15720Ekli dosyayı görüntüle 15721

1757497574748

İndirme Linki
Telegram Adresimiz
Evet hocam, bildirim geldi☺️

Hocam elinize sağlık. Birkaç sorum var , ben uygulamayı next tv stick e kurdum fakat ana ekrana uygulamanın simgesi gelmiyor. Ayarlar içinden açmak zorunda kalıyorum hep , bu uygulama ile mi yoksa benim cihazımla mı alakalı ?
Birde içeriği açtığımızda direk tam ekran olmuyor , ben kumandayı mouse moduna alıp sağ alttan tam ekrana tıkladığımda tam ekrana çevirebiliyorum , bunun bir çözümü var mı acaba ?

Hocam elinize sağlık. Birkaç sorum var , ben uygulamayı next tv stick e kurdum fakat ana ekrana uygulamanın simgesi gelmiyor. Ayarlar içinden açmak zorunda kalıyorum hep , bu uygulama ile mi yoksa benim cihazımla mı alakalı ?
Birde içeriği açtığımızda direk tam ekran olmuyor , ben kumandayı mouse moduna alıp sağ alttan tam ekrana tıkladığımda tam ekrana çevirebiliyorum , bunun bir çözümü var mı acaba ?
Box uyumu olmadığı için malesef bu sorunlar oluyor.
Uygulama içinde iki farklı player var birinde mouse ile büyütmek gerekir, diğerinde direk tam ekran açılır. Bazı yayınlar veya linkler player seçtiği için şimdilik bu şekilde. İlerleyen zamanlarda düzenlemeler planlıyorum. Teşekkürler

Geri