Tv browser

Bu uygulamada güzel.ayrıca telefonunuzada kurarsanız kumanda olarakta kullanabilirsiniz.

TVbox için BrowseHere Web Tarayıcı kullanıyorum, pek çok eklentisi ve sayfa dizaynı ile baya iyi

Opera da TV box larda stabil ve Google oturumu açıp Chrome keyfini yaşayabilirsiniz

Ya bu Yandexi niye övüyorsunuz anlamıyorum ne özelliği var birisiy beni aydınlatabilir mi 😒
Google'ın aksine filtreleme özelliği çok daha az Yandex'te. Mesela Yandex'te film, dizi, maç izlemek için karşınıza çıkan pek çok site google arama motoru kullanılınca karşınıza çıkmıyor. Google özellikle telif hakları koruma sebebiyle pek çok arama sonucuna sansür uyguluyor.

Bi muhabbete yandex browser geçti bir anda konu açılıp övülmeye başlandı dediğim gibi ruslarıpek sevmesemde yazılımve siber tarafta ilk 3 teler

Google'ın aksine filtreleme özelliği çok daha az Yandex'te. Mesela Yandex'te film, dizi, maç izlemek için karşınıza çıkan pek çok site google arama motoru kullanılınca karşınıza çıkmıyor. Google özellikle telif hakları koruma sebebiyle pek çok arama sonucuna sansür uyguluyor.
Kesinlikle öyle bu da haksız rekabet sayılıyor o zaman internet tarayıcısının ne anlamı kalıyor. Legal şirketler Google a bunu yapması için neler verdiler veya nelerden vazgeçtiler orası tam bir muamma. Kısacası Google şeffaf bir internet tarayıcısı olmaktan çıkmıştır.

Ben BrowseHere kullanıyorum. Tam kumanda uyumlu. Bir şey izlerken player kısmı otomatik istersen başlıyor. İstersen başla diyorsun. Hızlı. Yer imleri konusunda iyi. Arama motorunu değiştirip istediğin arama motoruna geçiyor tek tıkla. Ses komutu İngilizce ve Türkçe düzgün çalışıyor. Oturum bile açmadan onu kullanıyorum. Yandex'i de yazdım bir kenara. Yakında marketten kaldırılmazsa deneriz.

Bende browserhere kullanıyorum çok memnunum kumanda desteğide var

Geri