aslanmurat0
Üye
- Konular
- 2
Yandex tv browser çok iyi google play store da var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Sen aydinlanamazsin kral çünkü o bir Rus malıYa bu Yandexi niye övüyorsunuz anlamıyorum ne özelliği var birisiy beni aydınlatabilir mi![]()
Kullanımı çok kolay ve baya stabil çalışıyorYa bu Yandexi niye övüyorsunuz anlamıyorum ne özelliği var birisiy beni aydınlatabilir mi![]()
Google'ın aksine filtreleme özelliği çok daha az Yandex'te. Mesela Yandex'te film, dizi, maç izlemek için karşınıza çıkan pek çok site google arama motoru kullanılınca karşınıza çıkmıyor. Google özellikle telif hakları koruma sebebiyle pek çok arama sonucuna sansür uyguluyor.Ya bu Yandexi niye övüyorsunuz anlamıyorum ne özelliği var birisiy beni aydınlatabilir mi![]()
Kesinlikle öyle bu da haksız rekabet sayılıyor o zaman internet tarayıcısının ne anlamı kalıyor. Legal şirketler Google a bunu yapması için neler verdiler veya nelerden vazgeçtiler orası tam bir muamma. Kısacası Google şeffaf bir internet tarayıcısı olmaktan çıkmıştır.Google'ın aksine filtreleme özelliği çok daha az Yandex'te. Mesela Yandex'te film, dizi, maç izlemek için karşınıza çıkan pek çok site google arama motoru kullanılınca karşınıza çıkmıyor. Google özellikle telif hakları koruma sebebiyle pek çok arama sonucuna sansür uyguluyor.