Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
zaten sorumda linux olduğunu belirttimbildigim kadariyla hiremco v10 linux tabanli calisan uyudu cihazi. iptv seyredebilmen icin android tabanli iptv box olm
Selam şöyle bir bilgiye ulaştım faydası olabilir.Herkese iyigünler linux işletim sistemi olan tvbox uydu cihazına (hiremco v10) iptv player uygulaması varmıdır acaba
teşekkür ederim ama bunlar sanırsam bilgisayar işletim sistemleri içinSelam şöyle bir bilgiye ulaştım faydası olabilir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Cihaz marka ve modeli nedir ona göre bakalım sizin için.teşekkür ederim ama bunlar sanırsam bilgisayar işletim sistemleri için
hiremco v10Cihaz marka ve modeli nedir ona göre bakalım sizin için.
malesef market yok sadece paralı üyelik alırsan kullanabileceğin bir uygulama var içindeBu tarz ürünlerin kendi marketleri olması lazım , içinde yok mu market ?
denedim güncelleme bile yok neyse zahmet verdim ilginiz için teşekkür ederimKötü denk gelmiş keşke almadan biraz araştırsaydın marketli ürünler kullanımı daha keyifli hale getiriyor, üreticiden destek almayı denedin mi?
Merhaba,Herkese iyigünler linux işletim sistemi olan tvbox uydu cihazına (hiremco v10) iptv player uygulaması varmıdır acaba
ilginiz için teşekkür ederimMerhaba,
mesajınızı görünce biraz bakındım cihaz için. Bu değil de turbo modelinde en azından yüklemek zorunda kalmadan M3U, xtream TV, stalker gibi kullanılabilecek seçenek daha fazlaymış. Bunda ise kendi menüsü içerisinde iki seçenek var IPTV için onlarda da satın alıp aktivasyon gerektiriyor sanırım. Fakat free iptv diye geçen yere girdiğinizde sizden sadece M3U listesi mi istiyor yoksa dosya olarak da yüklenebiliyor mu ya da farklı mı bilmiyorum siz daha iyi biliyorsunuzdur. Eğer M3U link yetiyorsa forumda çokça var, dosya ise o da var.
Bilgisayar ile arayüze girilebiliyorsa turbo modelindeki gibi oradan kontrol etmek daha kolay olacaktır.
Fakat bir mağazası olmadığı ve sadece güncelleme ile ne gelirse sadece onu kulanmak zorunda olmak iyi değil bana göre. Sisteminden dolayı tüketim/performans olarak daha iyi olsa da android cihazlara göre sundukları karşılaştırılamaz bile.