Tv box uygulama önerileri

tarik55060

Üye
Konular
6
Merhaba az önce Next Start 4K cihazını sipariş verdim. Youtubeda da sinetechin bir çok videosunu izledim. Yeni kullanıcılar için detaylı geniş bir konu göremedim.

Cihazı annem babam için alıyorum. Telefon kullanmasını ve hdmi port değiştirmeyi biliyorlar ama teknoloji bilgileri ondan fazla değil. Başka şehirde üniversite okuyorum. Kurulumu yapıp üniversiteye dönücem.

-Kullanım kolaylığı sağlayan ve gerekli uygulamalar nelerdir ne işe yarar?
-Önerdiğiniz uygulamalar nelerdir ?
-Hangi iptv leri önerirsiniz neden ?
-Nerelerden rahatça dizi,film izleyebilirler ? (Netflix, amazon prime üyeliklerimiz var fakat onlarda olmayan filmleri dizileri de izlemek isteyebilirler)
-Takip ettikleri dizileri nasıl kayıt edebilirler ?
-Klavyemiz mousemuz yok en rahat nasıl kontrol ederler ?
-Maçları hangi iptvlerden izleyebiliriz ?
-Cihazın depolaması çok bir sorun yaratır mı ?

Genel olarak sorularım bunlar yardımcı olmak adına başka yararlı bilgiler yazmak isterseniz buyrun.
(Verdiğiniz cevapları hangi soru için verdiğinizi belirtir misiniz lütfen)
Teşekkürler.

Son düzenleme:
Merhaba az önce Next Start 4K cihazını sipariş verdim. Youtubeda da sinetechin bir çok videosunu izledim. Yeni kullanıcılar için detaylı geniş bir konu göremedim.

Cihazı annem babam için alıyorum. Telefon kullanmasını ve hdmi port değiştirmeyi biliyorlar ama teknoloji bilgileri ondan fazla değil. Başka şehirde üniversite okuyorum. Kurulumu yapıp üniversiteye dönücem.

-Kullanım kolaylığı sağlayan ve gerekli uygulamalar nelerdir ?
-Hangi iptv leri önerirsiniz ?
-Nerelerden rahatça dizi,film izleyebilirler ? (Netflix, amazon prime üyeliklerimiz var fakat onlarda olmayan filmleri dizileri de izlemek isteyebilirler)

Genel olarak sorularım bunlar yardımcı olmak adına başka yararlı bilgiler yazmak isterseniz buyrun.
Teşekkürler.

Aynı şekilde bende bizimkiler aldım next playbox sadece Titantv kurdum onlara yetiyor :)

Gerisini zaten anlatmak ve öğretmek zor onlara.

Film dizi sitelerini reklamsız sunuyor, Film veya dizi izlemeyi sağlar. Ve tv bölümüde var. Konu youtube Sinetech kanalında geniş anlatımlı var. Kanala üye olmayı unutma.
Evet sorduktan sonra izledim şimdi eklenti kurulumunu anlatıyor. Baya güzelmiş bunu kurarım not alıyım teşekkürler

Kardesim ben size yardim amacli bende bulunan en iyi iki uygulamayi soyledim ugrasmayin diye gerisi size kalmis.
sağolasın cloudstreami araştırdım işime yarar bir uygulama inatboxu da maç için mi önerdiğini kısaca yazabilirdin kral şuan indirip deneyemediğim için senin 1 saniyeni alan şey bana dakikalara mâl olur. İnattvyi (twitterda trivela sports) pcde maç için kullanıyordum onun için yazdın diye umuyorum inatboxu da

sağolasın cloudstreami araştırdım işime yarar bir uygulama inatboxu da maç için mi önerdiğini kısaca yazabilirdin kral şuan indirip deneyemediğim için senin 1 saniyeni alan şey bana dakikalara mâl olur. İnattvyi (twitterda trivela sports) pcde maç için kullanıyordum onun için yazdın diye umuyorum inatboxu da
Yaptigim yardimi keske yapmasaydim pisman oldum

Maç ve nadiren film için genelde rec kullanıyorum fakat box sürümü değil mobil sürüm kullanıyorum uygulamanın box sürümü mevcut fakat bende herhangi bir box , stick cihaz olmadığı için deneyimim yok. Ekstra olarak yine film , dizi için cloudstream uygulamasını kullanıyorum eklenti olarak kekik kullanıyorum. Bu aralar gpik uygulamasını da ufak ufak kullanmaya başladım maçlar için güzel bir uygulamaya şuana kadar henüz donma vb sorun yaşamadım reklam çıkıyodu onu da modladım o şekilde kullanıyorum.

Film, dizi : Seyirturk, Cloudstream, REC.

Canlı yayın TV : İnat, Gölge, Gpik

Kullanımları kolay ve basittir. Hepsi için ayrı ayrı Sinetech'in YouTube sayfasında videoları var.

Not : IPTV için player olarak Shameltv ve televizo'yu önerebilirim. İkiside ücretsiz ve birden fazla m3u yükleyebilirsin.

Onerebilecegim ücretli bir IPTV ise yok. Ben kullanmıyorum. Burada bulabileceğin m3u'larin da ömrü çok uzun değil.(Birkaçı hariç) . Velhasıl kelam senin ihtiyacinda yok. Yukarıda yazdığım uygulamalar ihtiyarların işini fazla fazla görür.

Aynı şekilde bende bizimkiler aldım next playbox sadece Titantv kurdum onlara yetiyor :)

Gerisini zaten anlatmak ve öğretmek zor onlara.
Titanın kötü yanı şifreyle girilmesi.Her girişte Titantv2024 yazmak zorundamı adam?İsmini ezberletecek bize sanki..

-Kullanım kolaylığı sağlayan ve gerekli uygulamalar nelerdir ne işe yarar?
-Hangi iptv leri önerirsiniz neden ?

(Verdiğiniz cevapları hangi soru için verdiğinizi belirtir misiniz lütfen)
Teşekkürler.
Bu cihazlarda sabit kalmıyor işte hiçbirsey,sorun bu.Sürekli güncelleme gerekiyor.Çok değişmeyen inat ve rec..Onun haricinde hepsi değişiyor.Benim eski çalıştığım sehirde arkadaşlar toplu gönderiyor cihazları kargoyla güncelleyip gönderiyorum.Yine olmuyor..Yada shamel siptv gibi uzaktan güncellenebilen apk kuracaksınız.Bunlarda m3u dosyasını uzaktan değiştirebilirsiniz.

*Projectivy Launcher (olmazsa olmaz benim için)
*Tivimate (kesinlikle lisanslı alın, çok fark var)
*Vlc (illa ki lazım oluyor)
*X-plore mod (Evet Google Drive sorunu yapabiliyor, önemsemiyorum alternatif drive olarak one drive kullanıyorum)
*Youtube (Vanced vs bir saatten sonra uğraşmak sıkıyor, premiuma geçin - aile paketi alın derim)
geri kalan gömülü uygulamaları (Netflix, Prime Vs devre dışı bıraktım veya silinebiliyorsa sildim, nerde çokluk... e orada sistem, ramler şişer!)
*Geliştirici ayarlarından animasyonlar 0 değer ve arka plan çalışma kapalı)

*Projectivy Launcher (olmazsa olmaz benim için)
*Tivimate (kesinlikle lisanslı alın, çok fark var)
*Vlc (illa ki lazım oluyor)
*X-plore mod (Evet Google Drive sorunu yapabiliyor, önemsemiyorum alternatif drive olarak one drive kullanıyorum)
*Youtube (Vanced vs bir saatten sonra uğraşmak sıkıyor, premiuma geçin - aile paketi alın derim)
geri kalan gömülü uygulamaları (Netflix, Prime Vs devre dışı bıraktım veya silinebiliyorsa sildim, nerde çokluk... e orada sistem, ramler şişer!)
*Geliştirici ayarlarından animasyonlar 0 değer ve arka plan çalışma kapalı)
Stabilite için gerekli herşey yapılmış ;)

Geri