tarik55060
Üye
- Konular
- 6
Merhaba az önce Next Start 4K cihazını sipariş verdim. Youtubeda da sinetechin bir çok videosunu izledim. Yeni kullanıcılar için detaylı geniş bir konu göremedim.
Cihazı annem babam için alıyorum. Telefon kullanmasını ve hdmi port değiştirmeyi biliyorlar ama teknoloji bilgileri ondan fazla değil. Başka şehirde üniversite okuyorum. Kurulumu yapıp üniversiteye dönücem.
-Kullanım kolaylığı sağlayan ve gerekli uygulamalar nelerdir ne işe yarar?
-Önerdiğiniz uygulamalar nelerdir ?
-Hangi iptv leri önerirsiniz neden ?
-Nerelerden rahatça dizi,film izleyebilirler ? (Netflix, amazon prime üyeliklerimiz var fakat onlarda olmayan filmleri dizileri de izlemek isteyebilirler)
-Takip ettikleri dizileri nasıl kayıt edebilirler ?
-Klavyemiz mousemuz yok en rahat nasıl kontrol ederler ?
-Maçları hangi iptvlerden izleyebiliriz ?
-Cihazın depolaması çok bir sorun yaratır mı ?
Genel olarak sorularım bunlar yardımcı olmak adına başka yararlı bilgiler yazmak isterseniz buyrun.
(Verdiğiniz cevapları hangi soru için verdiğinizi belirtir misiniz lütfen)
Teşekkürler.
Cihazı annem babam için alıyorum. Telefon kullanmasını ve hdmi port değiştirmeyi biliyorlar ama teknoloji bilgileri ondan fazla değil. Başka şehirde üniversite okuyorum. Kurulumu yapıp üniversiteye dönücem.
-Kullanım kolaylığı sağlayan ve gerekli uygulamalar nelerdir ne işe yarar?
-Önerdiğiniz uygulamalar nelerdir ?
-Hangi iptv leri önerirsiniz neden ?
-Nerelerden rahatça dizi,film izleyebilirler ? (Netflix, amazon prime üyeliklerimiz var fakat onlarda olmayan filmleri dizileri de izlemek isteyebilirler)
-Takip ettikleri dizileri nasıl kayıt edebilirler ?
-Klavyemiz mousemuz yok en rahat nasıl kontrol ederler ?
-Maçları hangi iptvlerden izleyebiliriz ?
-Cihazın depolaması çok bir sorun yaratır mı ?
Genel olarak sorularım bunlar yardımcı olmak adına başka yararlı bilgiler yazmak isterseniz buyrun.
(Verdiğiniz cevapları hangi soru için verdiğinizi belirtir misiniz lütfen)
Teşekkürler.
Son düzenleme: