tv box tavsiyesi

celalibo

Üye
Konular
1
Herkese merhaba,
tv box tavsiyesi edebilir misiniz? kullanılacak tv'yi aşağıda gösteriyorum. kullanım amacımız sadece youtube ve iptv uygulamaları ya da rec tv inattv. öyle ahım şahım bir kullanım olmayacak. yatak odasındaki tv için almak istiyorum. bazen sabaha kadar açık kalma ihtimali de var cihazın. bu şartlar altında illa lisanslı ürün mü almak mantıklı yoksa lisanssız olanlardan mı? hesaplı birşey olsun istiyorum ama donup kasma olmasın istiyorum. bu yüzden çok arada kaldım. link ile birlikte yazabilirseniz sevinirim. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
Not: En iyisi, en güzeli, en süperi olsun diye bir isteğim yok.

kullanılacak tv:

1765213463298

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
tv box tavsiyesi edebilir misiniz? kullanılacak tv'yi aşağıda gösteriyorum. kullanım amacımız sadece youtube ve iptv uygulamaları ya da rec tv inattv. öyle ahım şahım bir kullanım olmayacak. yatak odasındaki tv için almak istiyorum. bazen sabaha kadar açık kalma ihtimali de var cihazın. bu şartlar altında illa lisanslı ürün mü almak mantıklı yoksa lisanssız olanlardan mı? hesaplı birşey olsun istiyorum ama donup kasma olmasın istiyorum. bu yüzden çok arada kaldım. link ile birlikte yazabilirseniz sevinirim. tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler

kullanılacak tv:

Ekli dosyayı görüntüle 17100
Dreamstar

Bu işin Mercedes i MiBox dediler, aldığım günden beri tık demedi 🙂

Bütçe sorunu yoksa tavsiye ederim aldığımdan beri hiç üzmedi hiç bir uygulamada sorun çıkarmadı.

Örnek Cihazlar :

S905X5M :
Dreamstar Nova 2
Xiaomi Mi Box S 4K Android TV Box 3. Nesil

S905X4 :
Homatics Box R 4K Plus
Homatics Box R 4K Plus + DVB S2 Uydu Tuner
Mecool Km2 Plus
Mecool Km2 Plus Deluxe

Realtek RTD1325 :
Next Start Pro 4K Media Player (2. Nesil)
RockTek GX1-AI Android TV Box

Umarım video analizi faydalı olur alacak kullanıcılar için...

Bütçe sorunu yoksa tavsiye ederim aldığımdan beri hiç üzmedi hiç bir uygulamada sorun çıkarmadı.
tavsiye için teşekkürler ama bu kadar özellikli bir cihazı, mesajda paylaştığım tv ye kullanmak biraz fazla değil mi hocam? 24inch hd ready bir televizyon sonuçta. kullanılacak uygulamalar sadece o yazdıklarım çünkü

tavsiye için teşekkürler ama bu kadar özellikli bir cihazı, mesajda paylaştığım tv ye kullanmak biraz fazla değil mi hocam? 24inch hd ready bir televizyon sonuçta. kullanılacak uygulamalar sadece o yazdıklarım çünkü
Tv boxlar öyle kolay eskiyen işlevini kaybeden cihazlar değil ben kendi deneyimlediğim bir cihaz tavsiyesinde bulundum size uygun değilse tabi ki size uygun başka alternatiflere bakabilirsiniz ama şu kadarını söyleyim alacağınız cihaz uygulamalarda sorunsuzca çalışması için mutlaka lisanslı olsun.

Geri