Öneri TV Box Tavsiyesi/Önerisi

Nextstar 4k pro güzel bir cihaz.
Bu fiyatlardaki cihazlara uydu ya da anten desteği de koysalar çok güzel olurmuş. 😂😂
Tv box'a uydu desteği konulunca Google sertifika vermiyor yani cihaz L1 lisansı alamıyor. Google kendi ürettiği Google Tv Streamer ve Google Chromecast cihazlarına usb girişi bile koymuyor ki her şey lisanslı ve paralı platformlardan halledilebilsin. O yüzden piyasada hem L1 lisansı olup hem de dahili anten girişi olan Tvbox ne yazık ki yoktur. Olsaydı dediğiniz gibi çok tutardı.

Ben Dreamstar Nova 4K aldım, 1 hafta kadar kullandım. Eşimin ailesine verdik, sonrası Homatics Box R 4K Plus Black aldım.

İki cihaz arasında fiyat olarak da, performans olarak da fark var.

Xİaomi TV Box S 3. Nesil ve Next Start 4k Pro arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?

Ne alırsan al ama 4- 64 GB dan düşük olmasin

Merhaba,

Düğün hediyesi olarak Samsung UE 65DU7000 televizyonum var. Baba evinde de Samsung kullandığım ve işletim sistemi çok kısıtlayıcı olduğu için bir TV Box almayı düşünüyorum.

• Tarayıcı üzerinden dizi-film izleme
  • Uygulamalar (Netflix/Prime v.s) üzerinden dizi film izleme
  • Zamanında 4K/BluRAY arşivi yapmıştım onları izleme
  • IP TV kullanma (uygulama yükleme v.s)
Gibi amaçlarda kullanacağım.
Bütçe sınırım yok aslında ama ne kadar F/P cihaz olursa o kadar iyi olur benim için.
Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Xİaomi TV Box S 3. Nesil ve Next Start 4k Pro arasında kaldım, hangisini önerirsiniz?
Xiaomi 3. nesli yeni çıktığı için fiyatı biraz yüksek bence. Next Pro ise bunun yarı fiyatında. Next'de olup Xiaomi'de olmayan 2 USB girişi (1 type-c ve 1 type-a 2.0 olmak üzere) ve ethernet girişi mevcut. Xiaomi'nin işlemcisi daha güçlü evet ama TV Box'u oyun amaçlı değil de dediğiniz amaçlarla kullanacaksanız 2 kat fiyat farkı vermenin gereksiz olduğunu düşünüyorum. Next aldığınızda hem kendi evinize hem baba evinize alsanız bile sadece kendinize Xiaomi alma ile aynı fiyata hatta bazen daha uyguna geliyor. Bu şartlarda sizin yerinizde olsam Next alırdım.

2.el de olsa nividia shield al.biraz pahalı ama dünyanın en iyisi

xiaomi nin 2 gb ram cihazına 3100 verme gerçi cihazlar pahalanmış next 16 gb olan daha ucuz olsa hatta onu al derdim biraz beklersen amazodna 100 tl ındrım kampanya fılan olur cihazlar arasında kalmana gerek yok al geç neyi alsan iyiki bunu aldım diyceksin zaten :)

Geri