TV box Güncelleme sonrası sorunlar

raspa

Üye
Konular
1
Herkese iyi akşamlar. Hako pro android cihazıma güncelleme gelmişti. Hemen yükledim. Fakat güncelleme sonrası bazı sorunlar oluştu. Mesela olay storeyi açtığımda internet bağlantı yok diyor, rec TV açılmıyor ses açma tuşuna bastığımda ekranda ses çubuğu çıkmıyor ve ses açılıp kapanmıyor, TV box u kapattığımda hemen TV kanalları açılıyordu şimdi açılmıyor. Bu sorunlar neden olmuş olabilir. Nasıl çözülür ustalar yardım edin lütfen.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251015_231443.jpg
    Screenshot_20251015_231443.jpg
    409.3 KB · Görüntüleme: 87
Son düzenleme:
Bu sorunlara güncellemeden sonra bir tane daha sorun eklendi. Android 12'de sorunsuz şekilde kurup kullandığım Televizoyu android 14'te de kurdum ama aldığım yedeği yüklerken dosya yöneticisi açılmıyor, bundan dolayı da yedeği yükleyemiyorum. Bunlarla uğraşırken bir süre cihaz da donuyor. Çözümü bulamadım, bilen varsa yazabilir mi.
Android 14 dü destekleyen farklı bi dosya yöneticisi kurmayı deneyin.

Bu sorunlara güncellemeden sonra bir tane daha sorun eklendi. Android 12'de sorunsuz şekilde kurup kullandığım Televizoyu android 14'te de kurdum ama aldığım yedeği yüklerken dosya yöneticisi açılmıyor, bundan dolayı da yedeği yükleyemiyorum. Bunlarla uğraşırken bir süre cihaz da donuyor. Çözümü bulamadım, bilen varsa yazabilir mi.
mi explorer ile dene

Çok teşekkür ederim. Biri hariç hepsi düzeldi TV box u kapatınca TV kanallarına geçmiyor. Bunu başka bir yöntem ile yapabilirmisin.
Tv boxı kapatınca kaynak değişmeyeceği için uydu yayınlarına oto geçeceğini sanmıyorum. Tv nin kendi kumandasından exıt tuşuna basarsan tv uydu yayınına geçer.

Android 14 dü destekleyen farklı bi dosya yöneticisi kurmayı deneyin.
Denemiştim ama olmamıştı. Tersine gittim oldu. Yedeği tıklayınca televizo ile aç dedim, televizo açılınca da yedek yüklensin mi diye sordu ve yükledim. Teşekkürler.

Fabrika ayarlarına dönünce bütün programlar silinmezmi. Tekrar birsürü program yüklemek zorunda kalacağım. Başka çaresi yok mu acaba
Bende, Dreaamstar vardı Her guncellemeden sonra, fabrıka ayarlarına dönmek gerekıyordu. Mail adresı, resımler vs yenılemenız gerekır.

Bendede hako pro var aynı sorunlar bende de oldu ne yaptıysam kapattıktan sonra TV ye geçirmedim.birde başka sorun çıktı cihazı kapatıyorum bir süre sonra tekrar açılıyor cihaz sıfırlamak deneyeceğim

Google store giriş sorunu yaşayan dostlara bi yöntemde benden ayarlar-hesaplardan hesabınıza tıklayıp tekrar giriş yapın bende böyle duzeldi

Geri