Türktelekom Arıza Gidemiyor

cengizmax

Üye
Konular
3
Yerleşik operatör Türktelekom bakır kablo kopması sonrası internet kisildi. Arıza bildirmeme rağmen 1 yıldır arızayı yapmıyor. İnternettimi de kapatmak zorunda kaldım. Küç0k bir ilçede yaşıyorum kesin bir çözüm için ne yapmamı önerirsiniz. Son olarak BTK ya internet üzerinden de talep de bulundum sonuç alamadım.

Yerleşik operatör Türktelekom bakır kablo kopması sonrası internet kisildi. Arıza bildirmeme rağmen 1 yıldır arızayı yapmıyor. İnternettimi de kapatmak zorunda kaldım. Küç0k bir ilçede yaşıyorum kesin bir çözüm için ne yapmamı önerirsiniz. Son olarak BTK ya internet üzerinden de talep de bulundum sonuç alamadım.
Ordaki teknik çalışani işten attirsan başkası gelirse düzgün öyle yaparlar yada genel merkez gidip anlatacaksın yoksa adamlar sözleşmeye bakarlar

kablo bizimde kopuktu sürekli internet gelip gidiyordu yanlışlıkla komple kestim gelip yaptılar tavsiyem tüketici hakları derneğine yaz daha çabuk çözüm alırsın

Seneler önce telekom kullanırken başıma şöyle bir olay gelmişti firmanın taşeron işçileri kalkmış benim portu başkasına bağlamış bende tam 2 ay internetsiz kalmıştım. Bu sürede şikayetler telefonlar dilekçeler yazışmalarla geçti hiç bir yerden netice alamadım ne btk kaldı ne tüketici hakları hiç biri çözüm olmadı.

2 ayın sonunda bir gün aradılar ve hiç bir olmamış gibi müjde verircesine sorunun çözüldüğünü gün içinde telekomun kendi ana ekibinin gelip bağlantıyı yapacağını söyledi ve 2 saat sonra internetim geri geldi ne özür ne bir jest açıldıktan arayan soran bile olmadı.

Özetlersek bu ülkede en yüksek faturayı ve cezaları ödersin ama bir sorunun bir sıkıntın olursa firmaların insafına kalırsın. btk ya yazdığım şikayeti telekomun kendinin cevapladığı bir ülkeden ne beklersin.

Geri