turksat kablo internet modem dns

Hocam peki bu byedpi tvbolara yapma şansımız var mı yani PC telefonda her türlü halledilir vpn vs.
TvBox'da kullanan tanıdığım insanlar var, aynı ayarları tvboxa uygularsanız kullanırsınız bi sorun olmaz. Tek sorun belki ara sıra kapanabilir çünkü android tv'ler de uygulamalar arka planda çok fazla öldürülüyor.

teşekkürler yardımın için benim iphone sıkıntı yok zaten adguard ip kullanıyorum ama çocuğun telefon android onda sıkıntı
Android cihaz için
Ayarlara girin
Diğer yada diğer bağlantılar (cihaza göre değişiklik gösterebilir)
Gizli dns
dns.adguard.com
Yapın reklamı unutun

Cloudfare randımanlı çalişıyor mu yani engel aşma noktasında istediğiniz siteye giriyor musunuz engelli discord gibi ve ya vavoo gibi yerlerden vpnsiz yararlana biliyor musunuz
Dns ile Vpn yi karıştırmayınız özetle,özel Dns ler istekte bulunduğunuz adreslere hızlı ulaşma trafiği sunar kopma yaşamazsınız hizmet alığınız sunucuların tam tersine sizi takip etmez geçmişi kayıt etmez buna binaen yasaklanmış dediğimiz aslında şifrelenmiş siteleri açamayabilir,Vpn ise bu şifreleri çözen yazılımlardır bence her modemde hızlı özel bir Dns ve pc veya telefonda Vpn olmalıdır.

TvBox'da kullanan tanıdığım insanlar var, aynı ayarları tvboxa uygularsanız kullanırsınız bi sorun olmaz. Tek sorun belki ara sıra kapanabilir çünkü android tv'ler de uygulamalar arka planda çok fazla öldürülüyor.
Tesekkurler hocam

Çocuğa newpipe indiririn otursun giriş yapmadan izlesin rahat rahat :D
Belki birçoğunuz biliyor ya da kullanıyor olabilirsiniz ama android telefonlar için YouTube Revanced uygulamasını da hatırlatmak isterim. Premium özellikleri ile YouTube u kullanabiliryorsunuz. Google hesabınızla da oturum açabiliyorsunuz.

Yukarıdaki linkten Revanced Manager i indirip, sonrasında reklamsız olacak şekilde youtube, tiktok, X vb uygulamayı kurabiliyorsunuz. Düzenli güncelleme desteği de alıyor.

Belki birçoğunuz biliyor ya da kullanıyor olabilirsiniz ama android telefonlar için YouTube Revanced uygulamasını da hatırlatmak isterim. Premium özellikleri ile YouTube u kullanabiliryorsunuz. Google hesabınızla da oturum açabiliyorsunuz.

Yukarıdaki linkten Revanced Manager i indirip, sonrasında reklamsız olacak şekilde youtube, tiktok, X vb uygulamayı kurabiliyorsunuz. Düzenli güncelleme desteği de alıyor.
Evet bende bizzat revanced kullanıyorum ancak kurulum zorluğu ve bozulma sorunuyla karşı karşıya kalacağı için önermedim.

Evet bende bizzat revanced kullanıyorum ancak kurulum zorluğu ve bozulma sorunuyla karşı karşıya kalacağı için önermedim.
ByAyzen kardeş kurulum zorluğu dediğin için Revanced için kendi paylaştığım link hakkında şüphede kaldım. Yorumun için teşekkürler, hatamı farketmemi sağladın 🙏

Zira kurulum ve kullanım çok kolay olması lazımdı. İsim benzerliğinden başka bir link paylaşmış oldum. Kusura bakmayın.

Paylaştığım linkteki manager i indirip denedim, bana da hiç kullanımı kolay gelmedi 🙃 Ayrıca isim benzerliğinden o kadar çok vanced türevi site, apk oluşmuş ki hangisi orjinal hangisi klon bende bilemiyorum. Neyse en azından kendi adıma kullanımı kolay gelen uygulamanın linkini aşağıda paylaşıyorum. Ekran görüntüsünüde paylaşıyorum.

Bu manageri indirip kurduktan sonra ekran görüntüsündeki gibi istediğiniz uygulamayı yüklenebiliyorsunuz.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20250629-051800.png
    Screenshot_20250629-051800.png
    186.4 KB · Görüntüleme: 7
arkadaşlar merhaba turksat kablo internet kullanıyorum modem ayarlarından adblock dns ayarlarını nasıl yapabilirim reklamlardan sıkıldım özellikle küçük çocuğu olanlar bilir telefonda zırt pırt reklam çıkıyor yanlışlıka birine basıp virüs kaptırmalar yardımınız olursa sevinirim
modem ayarlarından dns 94.140.14.15////94.140.15.16 reklamlar ve aile koruması *** engelleme

ByAyzen kardeş kurulum zorluğu dediğin için Revanced için kendi paylaştığım link hakkında şüphede kaldım. Yorumun için teşekkürler, hatamı farketmemi sağladın 🙏

Zira kurulum ve kullanım çok kolay olması lazımdı. İsim benzerliğinden başka bir link paylaşmış oldum. Kusura bakmayın.

Paylaştığım linkteki manager i indirip denedim, bana da hiç kullanımı kolay gelmedi 🙃 Ayrıca isim benzerliğinden o kadar çok vanced türevi site, apk oluşmuş ki hangisi orjinal hangisi klon bende bilemiyorum. Neyse en azından kendi adıma kullanımı kolay gelen uygulamanın linkini aşağıda paylaşıyorum. Ekran görüntüsünüde paylaşıyorum.

Bu manageri indirip kurduktan sonra ekran görüntüsündeki gibi istediğiniz uygulamayı yüklenebiliyorsunuz.

İlk yorumunuzda doğru siteyi paylaşmıştınız ancak şimdi girdiğiniz o site sahte , içerisinde virüs olacağından %90 eminim.
Geçen gece insanların bu kadar zorlandığını görünce bi rehber açmıştım, insanlar oradan kurulum aşamalarına bakabilir ve yardım alabilirler.
Öneri - Revanced Youtube ve diğer yamaların kurulumu

Siz ise ne olur ne olmaz o indirdiğiniz yamayı silip kendiniz yamalayınız.

Son düzenleme:
İlk yorumunuzda doğru siteyi paylaşmıştığınız ancak şimdi girdiğiniz o site sahte , içerisinde virüs olacağından %90 eminim.
Geçen gece insanların bu kadar zorlandığını görünce bi rehber açmıştım, insanlar oradan kurulum aşamalarına bakabilir ve yardım alabilirler.
Öneri - Revanced Youtube ve diğer yamaların kurulumu

Siz ise ne olur ne olmaz o indirdiğiniz yamayı silip kendiniz yamalayınız.
Bilgilendirme için teşekkürler 🙏

Geri