Türkiye’ye getirilecek BYD araçların fiyatları yüksek bulundu ❌

dehakan7

Müdavim
Konular
415
1731682985250

Açıklanan fiyatlar hakkında yapılan bir yorum şöyle:

Fiyatlama politikasıyla Türkiye otomotiv pazarı ve yerli üreticiler için risk olmaktan çıkmıştır. Teşviki kendi içlerine yapmışlar herhalde.

” Başka birisi ise şunu söylüyor: “Arabayı sattım 1,5 aydır bu günü bekliyorum. Tamamen hayal kırıklığı oldu benim için. Bu fiyatlara alternatif çok. Hiç bir cazibesi yok.

” Yapılan başka bir yorum ise şöyle: “Fiyatlarda hala bir miktar köpük var. 200-250k daha inmesi lazım piyasada rekabeti sağlaması ve diğer markaların fiyatlarında etki yaratabilmesi için.

" Bir kişi ise şu yorumda bulunuyor:“Türk otomobil piyasasında efsane yazacakken, masal yazan marka olmuştur. Almanya’da %17 ek ithalat vergisi ile 32 bin avroya satılan Dolphin modeli, Türkiye’de ek gümrük vergisinden (%10-40 arası) muaf aynı model araç 35 bin avroya satılıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 676

Açıklanan fiyatlar hakkında yapılan bir yorum şöyle:

Fiyatlama politikasıyla Türkiye otomotiv pazarı ve yerli üreticiler için risk olmaktan çıkmıştır. Teşviki kendi içlerine yapmışlar herhalde.

” Başka birisi ise şunu söylüyor: “Arabayı sattım 1,5 aydır bu günü bekliyorum. Tamamen hayal kırıklığı oldu benim için. Bu fiyatlara alternatif çok. Hiç bir cazibesi yok.

” Yapılan başka bir yorum ise şöyle: “Fiyatlarda hala bir miktar köpük var. 200-250k daha inmesi lazım piyasada rekabeti sağlaması ve diğer markaların fiyatlarında etki yaratabilmesi için.

" Bir kişi ise şu yorumda bulunuyor:“Türk otomobil piyasasında efsane yazacakken, masal yazan marka olmuştur. Almanya’da %17 ek ithalat vergisi ile 32 bin avroya satılan Dolphin modeli, Türkiye’de ek gümrük vergisinden (%10-40 arası) muaf aynı model araç 35 bin avroya satılıyor.
Atto 3'ün fiyatı 100 bin azaltılmış, 13-14 ay önce 408 almadan BYD'ye gitmiştim ve 1640'tan bir kuruş inmemişlerdi, 1590'a inmiş olsalar alacaktım, herhalde şu an kendimi büyük kazıklanmış hissederdim :)

Hibrit Seal U DM-I için 2 ay önce bayi 1.700 olacak demişti, kaparo verirseniz sıraya girersiniz demişti, 1.850 hayal kırıklığı olmuş. Ama güzel araç.

Tam elektrikli olan Seal U EV daha rekabetçi ama Tesla fiyatına kaç tane satarlar bilemiyorum (finans konusunda bir şeyler yapmalılar herhalde).

Dolphin de bir tık daha düşük bekleniyordu ama Egea, Clio fiyatlarını düşünün, herhalde o araçlara kimse para vermez bu saatten sonra. Klasik kullanıcıdan bahsediyorum, firmalar filo aracı olarak yine kullanacaklardır.

BU ARADA BEİM MESLEĞİM ARAÇ UYGUALA :) 20 YILDIR BU İŞİ YAPARIM.
DETAYLI TEMİZLİK ( CAR CARE SYSTEMS)

Geri