Öneri TÜRKÇE/İNGİLİZCE SESLENDİRME VE ALTYAZI ÖZELLİĞİ İLE FİLM VE DİZİ UYGULAMASI [ANDOID TV/MOBİL/BİLGİSAYAR]

Konular
10
TÜM FILMLER VE DIZILER TEK ÇATI ALTINDA!

NETMIRROR.APP, NETFLIX'İN EN POPÜLER FİLM VE DİZİLERİNİ BIR ARAYA GETİREN YENİLİKÇİ BIR UYGULAMADIR.

NETMIRROR.APP, KULLANICI DENEYİMİNİ ÖN PLANDA TUTARAK TASARLANMIŞTIR. KOLAY GEZİNME, HER YAŞTAN KULLANICI İÇIN ERIŞILEBILIR BIR DENEYIM SUNAR. ARAYÜZ, BASİT VE SEZGİSEL TASARIMI SAYESİNDE İÇERİKLERİNIZİ ZAHMETSİZCE BULMANIZI SAĞLAR.

HENÜZ YENİ BIR UYGULAMADIR VE GELİŞTİRİLMEKTE OLAN BIR PROJEDİR.

ANDROID TV UYGULAMASI İÇİN
VIRUSTOTAL BAĞLANTISI İÇİN

TELEFON UYGULAMASI İÇİN

BİLGİSAYAR BAĞLANTISI İÇİN

VIRUSTOTAL BAĞLANTILARINI OLUŞTURDUM DETAYLAR İÇİN BAĞLANTILARA TIKLAYIN

ANDROID TV UYGULAMASINDA VİRÜS BULUNMAMAKTADIR
TELEFON UYGULAMASINDA ÇIKAN SONUÇTA Android.Siggen.Susp.20287 ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BİR TEHLİKE OLUŞTURMAMAKTADIR

UMARIM YAKIN ZAMANDA UYGULAMANIN VİDEOSUNU ÇEKERSİNİZ

MAĞAZADA OLMAYAN BİR UYGULAMA OLDUĞU İÇİN SORUMLULUK SİZE AİTTİR

GÜNCELLEME
Henüz bir Android TV cihazım olmadığı için uygulamayı test etme şansım olmadı, ancak web sitesindeki kullanım deneyimi oldukça güzeldi.

Uygulamayı denedim hem pc hem android box üzerinde sadece pc üzerinde üye oldum kaldığım yerden devam etme yada favori ekleme özellikleri aktif oldu ama android box üzerinde üyelik bilgileri girilmesi gerek menü açılmıyor en üstte sağdaki daire butonu. yapabilen söylesin lütfen.

Uygulamayı denedim hem pc hem android box üzerinde sadece pc üzerinde üye oldum kaldığım yerden devam etme yada favori ekleme özellikleri aktif oldu ama android box üzerinde üyelik bilgileri girilmesi gerek menü açılmıyor en üstte sağdaki daire butonu. yapabilen söylesin lütfen.
Android TV sürümü için web sitesinde yeni bir uygulama olduğunun duyurusu yapılmış. Ancak, üyelik sistemini kontrol etmek için uygulamaya erişimim olmadığı için durumu kontrol etme fırsatım olmadı. Kurucunun müsait olması durumunda, bir video çekip durumu incelemesini bekliyorum. Bu konuda bilgi verebilirseniz çok memnun olurum. Teşekkürler!

NETMIRROR.APP, NETFLIX'İN EN POPÜLER FİLM VE DİZİLERİNİ BIR ARAYA GETİREN YENİLİKÇİ BIR UYGULAMADIR.

NETMIRROR.APP, KULLANICI DENEYİMİNİ ÖN PLANDA TUTARAK TASARLANMIŞTIR. KOLAY GEZİNME, HER YAŞTAN KULLANICI İÇIN ERIŞILEBILIR BIR DENEYIM SUNAR. ARAYÜZ, BASİT VE SEZGİSEL TASARIMI SAYESİNDE İÇERİKLERİNIZİ ZAHMETSİZCE BULMANIZI SAĞLAR.

TELEFON UYGULAMASI İÇİN

TELEFON UYGULAMASINDA ÇIKAN SONUÇTA Android.Siggen.Susp.20287 ARAŞTIRMALARIMA GÖRE BİR TEHLİKE OLUŞTURMAMAKTADIR

Androidde denedim, gayet başarılı teşekkürler

"LOGIN ACTIVATED AFTER 1MONTH" (1ay sonra aktif edilecek) uyarısı çıkıyor. Tahminen ilk girişe özel bir güvenlik önlemi.

Evet android üzerinde sadece kurulum ile üyelik sorunu olmadan tüm içeriğe erişim veriyor, dil seçenekleri var, sanıyorum hintliler yapmış daha çok kendi içerikleri var ama global çapta da film ve dizilerde var bence çok hızlı ve aksamadan gösteriyor beğendim.

Evet android üzerinde sadece kurulum ile üyelik sorunu olmadan tüm içeriğe erişim veriyor, dil seçenekleri var, sanıyorum hintliler yapmış daha çok kendi içerikleri var ama global çapta da film ve dizilerde var bence çok hızlı ve aksamadan gösteriyor beğendim.
evet hintli bir geliştirici grubu tarafından geliştirilen bir proje. hindistan film/dizi içeriklerinin olduğu bir bölüm var ama genel olarak küresel içerikler var

box alacaktım ve hızlıca güzel uygulamalar ile sizlere faydalı içerikler paylaşacaktım fakat ailemin maddi sıkıntılarından dolayı android tv uygulamaları test edemiyorum elimdeki eski bir bilgisayar ile sizlere güzel konular açmak için elimden geleni yapacağım inşallah

Size bilgisayar üzerinden uygulamaları rahatça test edebileceğiniz android emulatör programlarını önermek istiyorum android box almak zorunda değilsiniz. en hızlı ve hafif 3 emulatör linki veriyorum deneyin lütfen.

Size bilgisayar üzerinden uygulamaları rahatça test edebileceğiniz android emulatör programlarını önermek istiyorum android box almak zorunda değilsiniz. en hızlı ve hafif 3 emulatör linki veriyorum deneyin lütfen.

teşekkür ederim kullanıyorum ama android tv için üretilen apk dosyaları bu tür programlarda çalışmıyor veya uyumsuz oluyor.
tekrardan düşündüğünüz için teşekkür ederim.

TELEFON UYGULAMASI İÇİN

UYGULAMA DİLİ TÜRKÇE OLSA İYİ
OLUR. CLOUDSTREAM DAHA İYİ.

Geri