Öneri Türk Ulusal, Sinema, Haber, Belgesel, Yaşam, Spor, Müzik, Dini, Yabancı Müzik, Radyo Kanalları, Azerbaycan Kanalları [Otomatik Güncellemeli]

BRT 3 Kanalı TR HABER KANALLARI kategorisine eklenmiştir.

Not: Kanal henüz yeni olduğu için resmi linki yoktur. Resmi linki sitesine eklenince, tarafımca güncelleme yapılacaktır.

Tüm kategoriler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi ve Epg verilerini güncelleyiniz, keyifli seyirler.

Ekli dosyalar

• BRT 3.png
    BRT 3.png
    1.2 MB · Görüntüleme: 14
GRT 720p, Hunat TV 720p, Kanal 12 720p, Kanal 15 720p, Kanal 23 720p, BRTV 720p, Çay TV 720p, Çekmeköy Web TV 1080p, Ekin Türk TV SD, Kanal 3 1080p, Kanal 32 SD, Kanal 58 SD, Kanal Fırat 720p, Kanal Hayat 1080p, Kanal Urfa SD, Kanal Z 720p, Kardelen TV 720p, Kay TV 720p, Kent Türk TV 1080p, Line TV 720p, Malatya Vuslat TV SD, Mercan TV SD, On4 TV 1080p, On 6 1080p, Öncü TV 720p, Rumeli TV SD, Sun RTV 720p, Tek Rumeli TV 720p, Ton TV 720p, Trakya Türk TV 720p, TV 1 720p, TVA 720p, Urfa Natik TV 1080p, Sat 7 Türk 1080p uydudaki yerel kanallar listeye eklenmiştir.

Can Tempo TV 720p kanalı TR MÜZİK KANALLARI kategorisine eklenmiştir.

Tüm kategoriler güncellenmeye devam edecektir. Listeyi ve Epg verilerini güncelleyiniz, keyifli seyirler.

Ekli dosyalar

• TR YEREL KANALLAR 1.png
    TR YEREL KANALLAR 1.png
    200.8 KB · Görüntüleme: 8
  • TR YEREL KANALLAR 2.png
    TR YEREL KANALLAR 2.png
    212.6 KB · Görüntüleme: 8
  • TR YEREL KANALLAR 3.png
    TR YEREL KANALLAR 3.png
    186.5 KB · Görüntüleme: 6
  • TR YEREL KANALLAR 4.png
    TR YEREL KANALLAR 4.png
    220.7 KB · Görüntüleme: 5
  • TR YEREL KANALLAR 5.png
    TR YEREL KANALLAR 5.png
    225.7 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
@ELojim Merhaba
Yapmış olduğun hizmet için teşekkür ederim. Ben bein h&e kanalını çok seviyorum fakat var olan m3u larda yok yada kaynağı kapalı.
Bulabilirsen ekler misin ?

ricam exxen varsa eklerseniz sevinirim bugun fenerbahçe maçı var elinde olan exxen eklerse veya verirse link olarak çok mutlu olurum tesekkur ederim şimdiden forumda paylaşım yapan usta ve güzel yürekli insanlara

Maç başladı ama böyle görünüyor hocam.
Screenshot 4

yayın güzel eliniz kolunuz dert görmesin betconnect hocam ricam sizden exxen eklerseniz veya varsa çok mutlu olurum yoksa bu yayın ve çıkarsız verdiniz herşey için tesekkur ederim

@ELojim Merhaba
Yapmış olduğun hizmet için teşekkür ederim. Ben bein h&e kanalını çok seviyorum fakat var olan m3u larda yok yada kaynağı kapalı.
Bulabilirsen ekler misin ?

Çok zor hocam vavoo ya gelirse oradan çekeriz.
yayın güzel eliniz kolunuz dert görmesin betconnect hocam ricam sizden exxen eklerseniz veya varsa çok mutlu olurum yoksa bu yayın ve çıkarsız verdiniz herşey için tesekkur ederim

Maç S Sport + da kanal aktif şu an. @betconnect yayınında izleyebilirsiniz.

betconnect'in maç yayınlarını ekledim. Onun yayınlarından izleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Geri