hayri paçcı
Paylaşımcı
- Konular
- 44
Emeğe saygı fakat daha çok yeni galiba 

Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Fena değil başarılı bir uygulama android TV de denemedim daha ! liste ekleme özelliği ve hazır listesi var iyi bir alternatif daha da geliştirmek mümkün bu tarz uygumalar daha çok tercih etmeye başladım Ümit TV de bezer bir uygulama hazır listesi var liste ile uğraşmak yerine bu tür uygulamalar iyi seçimZiyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.
Ne olduğunu bilmeden indirmek görsel açıklama filan
Sade temiz curcuna yok tikla izleBu devirde böyle arayüz mü kaldı hocam![]()
Fena değil başarılı bir uygulama android TV de denemedim daha ! liste ekleme özelliği ve hazır listesi var iyi bir alternatif daha da geliştirmek mümkün bu tarz uygumalar daha çok tercih etmeye başladım Ümit TV de bezer bir uygulama hazır listesi var liste ile uğraşmak yerine bu tür uygulamalar iyi seçim
Yok reisMerak ettir di iyi bir taktik bu![]()
Maus kullan
Bu tur uygulamalar site uzerinden yapiliyor biz kendi yazilimi mizi kullandik profesyonel bir is oldu takdir edin.Emeğe saygı fakat daha çok yeni galiba![]()
Bu tur uygulamalar site uzerinden yapiliyor biz kendi yazilimi mizi kullandik profesyonel bir is oldu takdir edin.
Ben incir ağacıyla yine tıklarım üstad sıkıntı yok , bir uygulama paylaştınız sorunlarını bilmiyorsanız denemediyseniz paylaşmayın , herkesin evinde mouse mi var ? başlığa 2 kelime yazmadan konu açmışsın ,uygulamadan haberin yok, sorunu söyleyene saçma sapan öneri sunuyorsun.Yok reis
Maus kullan
Liste eklemeye çalışır Ken çok maç kaçırdım liste patlar açılmaz yok kullanıcı sınırı aşar kopma olur bir sürü sıkıntı oluyor hazır liste aç izle ne guzel sade bir arayüz yapmış arkadaş daha ne olsunSade temiz curcuna yok tikla izle![]()
Teşekkürler reisListe eklemeye çalışır Ken çok maç kaçırdım liste patlar açılmaz yok kullanıcı sınırı aşar kopma olur bir sürü sıkıntı oluyor hazır liste aç izle ne guzel sade bir arayüz yapmış arkadaş daha ne olsun
Ne yazmami onerirsiniz sonuc apk isteyen indirir her ayrintisini yazamam burada eksikler olabilir ben kullaniyorum beğendim paylastimBen incir ağacıyla yine tıklarım üstad sıkıntı yok , bir uygulama paylaştınız sorunlarını bilmiyorsanız denemediyseniz paylaşmayın , herkesin evinde mouse mi var ? başlığa 2 kelime yazmadan konu açmışsın ,uygulamadan haberin yok, sorunu söyleyene saçma sapan öneri sunuyorsun.
Akıl vermeden önce başlığı düzeltmen içeriği detaylandırman tavsiye olunur .
Saygılarımla.
Bu tur uygulamalar site uzerinden yapiliyor biz kendi yazilimi mizi kullandik profesyonel bir is oldu takdir edin.
Ne yazmami onerirsiniz sonuc apk isteyen indirir her ayrintisini yazamam burada eksikler olabilir ben kullaniyorum beğendim paylastim
Elinize sağlık. Bu da site üzerinden yapılanlardan, değil mi?Bu tur uygulamalar site uzerinden yapiliyor biz kendi yazilimi mizi kullandik profesyonel bir is oldu takdir edin.
Ewet bizimki kendi yazilimimizElinize sağlık. Bu da site üzerinden yapılanlardan, değil mi?
Size değil. Konuyu açan arkadaşa. Siz gereğini yapmışsınız sitemi değil teşekkürü haketmissiniz benceSiteminiz bana mı![]()