Turhan tv apk

Emeğe saygı fakat daha çok yeni galiba 😉

Son düzenleme:
Fena değil başarılı bir uygulama android TV de denemedim daha ! liste ekleme özelliği ve hazır listesi var iyi bir alternatif daha da geliştirmek mümkün bu tarz uygumalar daha çok tercih etmeye başladım Ümit TV de bezer bir uygulama hazır listesi var liste ile uğraşmak yerine bu tür uygulamalar iyi seçim

Fena değil başarılı bir uygulama android TV de denemedim daha ! liste ekleme özelliği ve hazır listesi var iyi bir alternatif daha da geliştirmek mümkün bu tarz uygumalar daha çok tercih etmeye başladım Ümit TV de bezer bir uygulama hazır listesi var liste ile uğraşmak yerine bu tür uygulamalar iyi seçim
Merak ettir di iyi bir taktik bu 😅
Yok reis
Sorun zaten o üstad "tıklayamıyoruz"

Ekli dosyayı görüntüle 6562
Maus kullan

Yok reis

Maus kullan
Ben incir ağacıyla yine tıklarım üstad sıkıntı yok , bir uygulama paylaştınız sorunlarını bilmiyorsanız denemediyseniz paylaşmayın , herkesin evinde mouse mi var ? başlığa 2 kelime yazmadan konu açmışsın ,uygulamadan haberin yok, sorunu söyleyene saçma sapan öneri sunuyorsun.

Akıl vermeden önce başlığı düzeltmen içeriği detaylandırman tavsiye olunur .

Saygılarımla.

Ben incir ağacıyla yine tıklarım üstad sıkıntı yok , bir uygulama paylaştınız sorunlarını bilmiyorsanız denemediyseniz paylaşmayın , herkesin evinde mouse mi var ? başlığa 2 kelime yazmadan konu açmışsın ,uygulamadan haberin yok, sorunu söyleyene saçma sapan öneri sunuyorsun.

Akıl vermeden önce başlığı düzeltmen içeriği detaylandırman tavsiye olunur .

Saygılarımla.
Ne yazmami onerirsiniz sonuc apk isteyen indirir her ayrintisini yazamam burada eksikler olabilir ben kullaniyorum beğendim paylastim

Konuya başka mesajım yoktur.
Elinize sağlık tekrar dan.
Saygılarımla.

Yorumlara bakıyorum da bir m3u listesini bile Player yüklemeyip açamayanlar bile yorum yapmış bulunan bu beğenirsiniz beğenmezsiniz adam paylaşmış

Geri