Konu başlığı açıklayıcı değil, içerikte sadece link var herhangi bir açıklama yok.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz.
Giriş yap veya üye ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Nasıl gördünüz gorebildiniz bilmece bulmaca gibi bu haliyle kopyalaýıp televizoya yapıştiriyorum bir şey çıkmıyor. Sizler sihirbazmışınız abi. Bu linkin m3u su plusu bilmemnesi yokki nasıl çalıstirdın mübarek yahuTeşekkürler bu güne kadar gördüğüm en güzel en hızlı en sorunsuz liste başarılarınızın devamını dilerim.
Görülmeyecek bir şey değil, zamanla öğrenirsin. Bu tür forumlar bağlantı adreslerini gizlerler, çünkü link forum dışına yönledndiriyor. Yönlenen linkin sonunda bir dosya varsa; dosya ya telefona ya da pc'ye, ya da hangi cihazı kullanıyorsan oraya iner. Burada yönlendirme linki açılan sayfada gerçek link açığa çıkıyor, link bu; ''Nasıl gördünüz gorebildiniz bilmece bulmaca gibi bu haliyle kopyalaýıp televizoya yapıştiriyorum bir şey çıkmıyor. Sizler sihirbazmışınız abi. Bu linkin m3u su plusu bilmemnesi yokki nasıl çalıstirdın mübarek yahu
Ha ben bilmiyorum
Öğretene köle olunur
EyvallahGörülmeyecek bir şey değil, zamanla öğrenirsin. Bu tür forumlar bağlantı adreslerini gizlerler, çünkü link forum dışına yönledndiriyor. Yönlenen linkin sonunda bir dosya varsa; dosya ya telefona ya da pc'ye, ya da hangi cihazı kullanıyorsan oraya iner. Burada yönlendirme linki açılan sayfada gerçek link açığa çıkıyor, link bu; ''Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için kayıt olunuz. Giriş yap veya üye ol.'' Tırnak içine aldığım kısmı kopyala.
İşin basittine kaçmayalım biraz forumu kullanmayı öğrenelim arkadaşımız o kadar zaman ayırıp hazırlamış gerçekten teşekkürü hakkediyor.Nasıl gördünüz gorebildiniz bilmece bulmaca gibi bu haliyle kopyalaýıp televizoya yapıştiriyorum bir şey çıkmıyor. Sizler sihirbazmışınız abi. Bu linkin m3u su plusu bilmemnesi yokki nasıl çalıstirdın mübarek yahu
Ha ben bilmiyorum
Öğretene köle olunur
Ögretene köle oluruz dedik yanlış nerde biliyorsunuz görüyorsunuz bizde bilelim dedik. Buradan nankörlük sonucunu nasıl cıkarttiniz her zaman müteşekkiriz arkadaşlar a her daim teşekkür ediyoruz zaten eksik olmadnlar var olsunlarİşin basittine kaçmayalım biraz forumu kullanmayı öğrenelim arkadaşımız o kadar zaman ayırıp hazırlamış gerçekten teşekkürü hakkediyor.