Tüm eklentileri çalıştırabilecek Android TV uygulama projesi

Tüm eklentileri çalıştırabilecek Android TV uygulama projesi

• Kullanırım

Oy: 17 94.4%
  • Kullanmam

Oy: 1 5.6%

• Kullanılan toplam oy
    18

manitux

Paylaşımcı
Puan 87
Çözümler 0
Web sitesi
github.com
@manitux
Nuvio (dolayısıyla Stremio) eklenti/kataloglarını ve Cloudstream belki ileride Skystream eklentilerini çalıştırabilecek tek bir uygulama.

Arayüz ve bir çok özelliği Nuvio'dan alınacak.
Cloudstream eklenti motoru dahil edilecek.
Nuvio katalogları eklenip yayın kaynağı olarak hem Nuvio hem Cloudstream eklentilerini çağırabilecek.
Cloudstream eklentilerini katalog olarak kullanabilme özelliği olacak.
Kendi gömülü web yönetim paneli olacak.

Ne dersiniz?

1790710192452.png

Güzel olurdu valla , zor gibi ama :)

Hocam keske olsa valla tek tek uğraşmak yerine tek bir uygulama olsa gecenlerde forumda konuşulmuştu bu konu

Çok farklı özellikleri olacaksa olur yoksa gerek yok. Nuvioyu kurana kadar uğraştık zaten. Bir de bunu kur ayarla uğraşmak zor.

Nuvio güncel kodları incelerken adamların zaten bu işe el attığını gördüm. Proje iptal :)

1790714101428.png

Öğlen sohbetini etmişken üstüne bu gelmesi.. 😅
Boşlukta canım sıkılıyor hazır konuşmuşken kendime meşgale buldum dedim ama hevesim kursağımda kaldı :)
Ama şu gömülü web server ve yönetim paneli fikri hoşuma gitti. Kodi'den aklımda kalmıştı. Hiç olmazsa uygulamasını testini yaptım, başka projelerde kullanırız artık.

nuvioda cloudstream (eski)kısa kodunu kabul ediyor zaten bu güncelleme çoktan gelmişti
Depo olarak eklenebiliyor mu? Panelden repomun repo.json yolunu girebiliyorum ama Nuvio'da depo ve kaynak olarak listelenmiyor

Boşlukta canım sıkılıyor hazır konuşmuşken kendime meşgale buldum dedim ama hevesim kursağımda kaldı :)
Ama şu gömülü web server ve yönetim paneli fikri hoşuma gitti. Kodi'den aklımda kalmıştı. Hiç olmazsa uygulamasını testini yaptım, başka projelerde kullanırız artık.

Nuvio'da web server da varmış zaten :)

1790717564972.png

Depo olarak eklenebiliyor mu? Panelden repomun repo.json yolunu girebiliyorum ama Nuvio'da depo ve kaynak olarak listelenmiyor
kısa kodla ilk çıktığında kraptor deposunu kısa kodla eklemiştim ama bir kaç eklenti çalışmıştı sadece yeni bir şeyler ekledilermi bakmadım daha sonra nuvioya kod yazanlar çoğalınca

kısa kodla ilk çıktığında kraptor deposunu kısa kodla eklemiştim ama bir kaç eklenti çalışmıştı sadece yeni bir şeyler ekledilermi bakmadım daha sonra nuvioya kod yazanlar çoğalınca
şimdi senin kodu ekledim birkaçtanesi filmi buldu ama 403 hatası verdi bir kaçıda çalıştı

"Nuvio Enhanced "var ona bakabilirsiniz hem plugin hem eklenti hem de cs ekeleyebiliyorsunuz
hatta Türk bir arkadaş geliştirmiş yanlış değilsem

şimdi senin kodu ekledim birkaçtanesi filmi buldu ama 403 hatası verdi bir kaçıda çalıştı
Evet oldu :) nuvio.tv panelden ekleyince olmamıştı. Kendi web panelinden ekleyince oldu. Teşekkürler bilgi için.

Kısa kodu kabul etmiyor ama. Uzun adresi girmek gerekiyor.

1790718864057.png

"Nuvio Enhanced "var ona bakabilirsiniz hem plugin hem eklenti hem de cs ekeleyebiliyorsunuz
hatta Türk bir arkadaş geliştirmiş yanlış değilsem
Başka bir şeye gerek kalmamış artık.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri