Yardım TTNET taahhüt bitiyor! Hangi iss tercih edilmeli??

Kablonette sadece internet paketi yok bildigim kadariyla yaninda ivir zivir cok fazla seyle birlikte paket olusturmuslar biraz daha arastirma yapmam gerekecek
Yanlış Turknet 500 den 700 e güncelleme yapınca kablonet e geçtim sadece İnternet paketi 100 mbps modem kirası dahil ilk 12 ay 490 ikinci 12 ay 590 TL ödeme

Yanlış Turknet 500 den 700 e güncelleme yapınca kablonet e geçtim sadece İnternet paketi 100 mbps modem kirası dahil ilk 12 ay 490 ikinci 12 ay 590 TL ödeme
Bende türknet kullanıyorum. Sizin yazdığınızı görünce incelemek istedim. Ancak detaylar kısmında "Kampanya kapsamında, Kablonet aktivasyon ücreti 12 Ay *125 TL olarak uygulanacaktır." ibaresini görünce vazgeçtim.

TTNet online işlemler giriş yapın size uygun kampanya sunacak birini seçip işleminize onay verin bu kadar kimseyi aramanıza gerek yoktur bilginiz olsun
online işlemlerde 2 en fazla 3 seçenek geliyor. o kısım yetersiz bilgiye dayalı ve kullanışşsız. müşteri hizmetlerini aradığınızda tercih edebileceğiniz birçok seçenek oluyor. hatta anlık yeni seçenekler oluyor ve online işlemler ekranına yansımıyor.

Arkadaşlar benim internetim süperonline ve 18 Ağustosta bitiyor. Bulunduğum bölgede Fiber internet VDSL alt yapısı var. operatör değişikliği yapmak istiyorum .Kullandığım hız 50 mbps. Tavsiyeniz hangi operatör olur. Şimdiden teşekkür ederim.

Arkadaşlar benim internetim süperonline ve 18 Ağustosta bitiyor. Bulunduğum bölgede Fiber internet VDSL alt yapısı var. operatör değişikliği yapmak istiyorum .Kullandığım hız 50 mbps. Tavsiyeniz hangi operatör olur. Şimdiden teşekkür ederim.
fiber altyapısı varmış ben kulanmadım ama bu konuda türkneti tavsiye ediyolar türknet fiber kulanıcıları varsa dağa sağlıklı bilgi verir

Bende türknet kullanıyorum. Sizin yazdığınızı görünce incelemek istedim. Ancak detaylar kısmında "Kampanya kapsamında, Kablonet aktivasyon ücreti 12 Ay *125 TL olarak uygulanacaktır." ibaresini görünce vazgeçtim.
Aktivasyon ücreti yok

Benim bildiğim kadarıyla Tüm VDSL hizmetleri TurkTelekom Santral/Altyapısını kullandığı için Operatör değişikliğinde sadece mevcut modeminiz tarafında yeni operatörün vereceği kullanıcı adı ve şifre değiştiriyorsunuz. Bu sayede de geçişlerde kurulum ücreti ve modem ücreti ödemiyorsunuz.

Taşıma işlemleri de istisnai durumlar dışında ortalama 2-3 gün sürüyor. Geçiş yapacağınız firma sizin adınıza bütün işlemeri hallediyor.

Ben şuanda GıbırNet kullanıyorum; yeni zamlardan sonra Ağustos ayına özel ilk 3 ay sabit fiyat 100Mbite kadar 480TL, 3 ay bittikten sonra 580 gibi fiyat güncellemesi oldu. Eğer geçiş yapmak isterseniz, Referans ile geçişlerde 12 ay boyunca 40TL indirim sağlayan kod verebilirim.

Geri