TRT Western kuşağı izleyen nesil

remixtik

Paylaşımcı
Konular
138
Çocukken pazar günleri TRT’de Western filmleri izlerdik. Kovboylar atlarla koşar, silahlar patlardı, biz de heyecanla ekrana bakardık. O zamanlar internet de yok doğru düzgün, hep TRT vardı. Çok severdik o filmleri, hem eğlenceliydi hem de biraz macera gibi gelirdi.
Şimdi kaldırıldı
He TRT 2 de verseler ne o sıcaklık yok

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251128-195248.png
    Screenshot_20251128-195248.png
    725.9 KB · Görüntüleme: 21
Evet Western filmleri öncesinden Hikmet Şimşek ile klasik müzik programı olurdu. onuda çok severdim. Klasik müziği bana sevdiren adam :)

Pazar sabahı kahvaltılarimin vazgeçilmeziydi. O değil de Erdal bakkalin trt yi eleştirdiği sahne geliyor aklima. Ben sadece pazar günleri kovboy filmlerini izliyorum, onu da izlemem gibi bir replikti :D trt de yayinlanip trt yi elestiren güzel dizim benim.

Pazar sabahı kahvaltılarimin vazgeçilmeziydi. O değil de Erdal bakkalin trt yi eleştirdiği sahne geliyor aklima. Ben sadece pazar günleri kovboy filmlerini izliyorum, onu da izlemem gibi bir replikti :D trt de yayinlanip trt yi elestiren güzel dizim benim.
Adam TRT de TRT eleştridi 😅hele TRT payı bölümü😅

Yanlış hatırlamıyorsam 2011 - 2012 falandı ilk okul son veya orta 1 e gidiyodum pazar sabahları erkenden uyanıp TV başında çizgi film izlerken babam geç uyansın diye dua ederdim her pazar bu kovboy filmleriyle kahvaltı yapmak zorunda kalırdım şimdi sizlerin mesajlarınızı okuyunca gördüm ki her baba böyle yapıyormuş çoğunluk olarak benden büyüksünüz belki babam yaşında belki daha büyük belki 1 2 yaş küçük ama hepiniz aynısınız.😅 Ben o yaşlarda kovboy filmlerini sevmezdim şimdi 25 yaşındayım hâlâ sevmiyorum hatta hasbelkader denk gelirse falan hemen değiştiriyorum galiba kahvaltıda izleme olayı travma olarak kaldı.😅

Yanlış hatırlamıyorsam 2011 - 2012 falandı ilk okul son veya orta 1 e gidiyodum pazar sabahları erkenden uyanıp TV başında çizgi film izlerken babam geç uyansın diye dua ederdim her pazar bu kovboy filmleriyle kahvaltı yapmak zorunda kalırdım şimdi sizlerin mesajlarınızı okuyunca gördüm ki her baba böyle yapıyormuş çoğunluk olarak benden büyüksünüz belki babam yaşında belki daha büyük belki 1 2 yaş küçük ama hepiniz aynısınız.😅 Ben o yaşlarda kovboy filmlerini sevmezdim şimdi 25 yaşındayım hâlâ sevmiyorum hatta hasbelkader denk gelirse falan hemen değiştiriyorum galiba kahvaltıda izleme olayı travma olarak kaldı.😅
Malesef travma yaşamışsiniz :D çocuklarıma yaşatmamak için çaba sarfedicem :)

Ahhh kardeşim ben varya daha bugün izledim Omar Sheriff Mackenna altınları diye

Açarım izlerim Western kırmızı çizgim
Ayrıca benim en sevdiğim oyun red dead redemption 😅

Malesef travma yaşamışsiniz :D çocuklarıma yaşatmamak için çaba sarfedicem :)
Evet bu konuda biraz dikkatli olmak gerekiyor galiba 😄 ama şöyle bir şey var benim bahsettiğim senelerde öyle tablet, yarımda olsa akıllı telefon falan pek yoktu galiba yani öyle hatırlıyorum şimdi öyle değil siz tv izlerken çocuklar tabletten telefondan başka içerikler tüketebiliyor.

Ahhh kardeşim ben varya daha bugün izledim Omar Sheriff Mackenna altınları diye

Açarım izlerim Western kırmızı çizgim
Ayrıca benim en sevdiğim oyun red dead redemption 😅
Kovboy oyunlarınıda sevmem rdr serisini hiç oynamadım oynamayı da düşünmüyorum.😅

Evet bu konuda biraz dikkatli olmak gerekiyor galiba 😄 ama şöyle bir şey var benim bahsettiğim senelerde öyle tablet, yarımda olsa akıllı telefon falan pek yoktu galiba yani öyle hatırlıyorum şimdi öyle değil siz tv izlerken çocuklar tabletten telefondan başka içerikler tüketebiliyor.
2012 ler diyorsun ki haklısın teknoloji şimdiki gibi değildi. S3mini piyasaya yeni çıkmışti. Ne telefon bee diyordum. Askerdeydim. Bitsin hemen alacağım demiştim. Gençlik işte :) şimdiki nesil şanslı mi, yoksa zorunlu Western izleyecek kadar teknoloji çağında mi kalsaydik şanslı olurlardi bilemedim.

2012 ler diyorsun ki haklısın teknoloji şimdiki gibi değildi. S3mini piyasaya yeni çıkmışti. Ne telefon bee diyordum. Askerdeydim. Bitsin hemen alacağım demiştim. Gençlik işte :) şimdiki nesil şanslı mi, yoksa zorunlu Western izleyecek kadar teknoloji çağında mi kalsaydik şanslı olurlardi bilemedim.
Aslında bir bakıma şanslı bir bakıma değil teknoloji tamamen bakış açısına göre iyi ve kötülüğü değişen bir şey. Bazen arkadaşlarımla parkta kola çekirdek yaparız muhabbet döner keşke o zamanlarda kalsaydık diye. 18 olmadan önce bir an önce büyüsem artık diyodum büyüdüm şimdi de keşke hep küçük kalsaydım diyorum.

Galiba gelen gideni hep aratmaya devam edecek büyüdüğüm için bir çok şeyde özgürlük kazandım en basitiyle araba kullanmak falanda dahil ama fazlasıyla sorumluluk yüklendi sırtıma yük bindi keşke 19 - 20 yaşlarımda kalsaydım en azından dert tasam yoktu liseyi bitirdim üniversite okuyodum güzel zamanlardı.

Geri