Akıncı_45
Paylaşımcı
- Konular
- 2
Almanya daki bana göre değil o zaman + 18 ıyyyTabi ki
Ama asıl almanyafa + 18 için kullanılırdı
Ha tabi show TV de yaptı eski nesil bilirhatırlamasaydım iyidi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
Almanya daki bana göre değil o zaman + 18 ıyyyTabi ki
Ama asıl almanyafa + 18 için kullanılırdı
Ha tabi show TV de yaptı eski nesil bilirhatırlamasaydım iyidi
Maçkolik var,teleteksmi kaldı artık?Goller bile birkaç dakika sonra videolu geliyor.Nostaljiyi bende severim yaşımda 50 ama teleteks konusunda asla..Hala daha devam ediyorlarsa yazıklar olsun.Halkın parasını çalmak bu resmen.Ustalar hepinizin bileceği yada hatırlayacağı üzere eskiden televizyonda Trt yada Trtspor yayınlarında kumanda da text tuşuna basınca Telegün geliyordu ve içinde Süper Lig dahil birçok ligin puan durumlarını takip edebiliyorduk, bu hizmete benzer hizmet veren başka text hizmeti bulunan kanal var mıdır bildiğiniz, izlediğiniz?
Yok ustam ya ben hâlâ nostaljideyim yeniler beni cezbetmiyor pekMaçkolik var,teleteksmi kaldı artık?Goller bile birkaç dakika sonra videolu geliyor.Nostaljiyi bende severim yaşımda 50 ama teleteks konusunda asla..Hala daha devam ediyorlarsa yazıklar olsun.Halkın parasını çalmak bu resmen.
Evet usta nostalji bambaşka bir şey,bende bakıyorum devamlıtrt TXT candır nostalji her zaman iyidir halen bakarım