🚘 Trafik Ceza gelirleri 6 ayda yıllık hedefin 3,5 katına ulaştı ⛔

dehakan7

Müdavim
Konular
415
Yeni cezalar yoldaymış dikkatli olalım arkadaşlar, direksiyon başında araç kullanmak yada direksiyon başında araç park etme cezaları bekleniliyormuş. :)

Şaşırmadım, 3 şeritli bölünmüş yolda hız limiti 50 imiş, 9 bin küsür ceza yedim, erken ödeme indirimi vs ile 6 civarı ödedim sanırım iki ay önce

Yeni cezalar yoldaymış dikkatli olalım arkadaşlar, direksiyon başında araç kullanmak yada direksiyon başında araç park etme cezaları bekleniliyormuş. :)

Kurallara Uyduktan Sonra Sorun Olacagini Sanmiyorum Deha Hocam 32 Yillik Soforum Hakkari Kaldigi Gitmedigim Yer 2 kere Ceza Yedim Bu Sure Zarfinda 2side Benim Hatam 1-)Radar Hiz 20 Sene Once Digeride Hatali Sollama Sene 20 once Dikattli Olduktan Kurallara Uyduktan Sonra Ceza Yemezssiniz Ömrüm Arac Ustunde Yollarda Gecti Benim

Her ne kadar dikkat edilsede anlık bir dikkatsizlik yüklü bir trafik cezası ile sonuçlanıyor. Bu ramazan da akşam üstü iftar vaktine yakın kangoo aracımla bir yere gitmek için yola çıkmıştım oruç kafamla dikkat edemedim ve 80 ile radardan ceza yedim araba kamyonet geçtiği için hız sınırı 50 bu da zaten ayrı bir saçmalık hani harbi kamyonetlere eyvallah ama bu tür panelvan araçlara da bence düzenleme gelmesi gerekiyor yoksa sürekli en ufak hız sınırında 50 ile gitmek durumunda kalıyoruz.

Her ne kadar dikkat edilsede anlık bir dikkatsizlik yüklü bir trafik cezası ile sonuçlanıyor. Bu ramazan da akşam üstü iftar vaktine yakın kangoo aracımla bir yere gitmek için yola çıkmıştım oruç kafamla dikkat edemedim ve 80 ile radardan ceza yedim araba kamyonet geçtiği için hız sınırı 50 bu da zaten ayrı bir saçmalık hani harbi kamyonetlere eyvallah ama bu tür panelvan araçlara da bence düzenleme gelmesi gerekiyor yoksa sürekli en ufak hız sınırında 50 ile gitmek durumunda kalıyoruz.
Meskun Mahal Hiz Siniri 50 Tabelasi Olan Yerlerde 50 ile Gittinizmi Ceza Yemezssiniz Bu Tum Araclari Kapsar Kanunlara Bununla İlgili Duzenleme Getireceklerini Sanmiyorum Daha Ek Kural Getirmeleri Gerek Kurallar Kazalari Önlemek İcin Var Dikkatli Olursak Sorun Yasamayiz.Saygilarimla

Meskun Mahal Hiz Siniri 50 Tabelasi Olan Yerlerde 50 ile Gittinizmi Ceza Yemezssiniz Bu Tum Araclari Kapsar Kanunlara Bununla İlgili Duzenleme Getireceklerini Sanmiyorum Daha Ek Kural Getirmeleri Gerek Kurallar Kazalari Önlemek İcin Var Dikkatli Olursak Sorun Yasamayiz.Saygilarimla
Geleceğinden değil zaten ama gelmesi gerekiyor çünkü ben binek olarak kullandığım araç ile 50 ile gitmek durumunda kalıyorum aynı şekilde benim ki gibi araç kullananlarda dahil. Daha fazla düzenleme gelmesine de şahsen gerek yok sadece insanımız bilinçli kullanıcı olmalı vaktinde parayı verip ehliyet alındığı için çoğu sürücü pekte iyi bir sürücü değil. Hakkını veren olduğu kadar veremeyen de çok fazla. Hatalı sollamalar, aynasız araba kullanmalar, gereksiz şerit ihlali yapanlar bunlara hangi kanun düzen getirecek tek çözüm sürücülerin bilinçli olması o da pek olabilecek bir şey değil malûm ülkemiz insanımınız genelde en doğrucu benim şeklinde takılıyor hatalardan pek ders çıkaran bir halk olamıyoruz.

izmir otobanında sakin sakin ilerlerken tuvaletim geldi, biraz petrol tesis ne varsa sağa sola bakarak yola devam ettim fakat uygun yer bulamadım. bir yerde dayanamadım aracı sağa çektim flaşörleri yaktım, sağ tarafta çalıların arasına girdim her yerim çizildi tabi , tam işemeye başladım, arabanın arkasına bir tane corolla yanaştı. tüh ulan, ayıp oldu diye utançla arabaya doğru yürüdüm.

Corolla'dan bir tane adam indi, "beyefendi, ehliyet ruhsat" dedi. gezici radara işerken yakalanmışım. bir süre neden ceza yazacaklarını düşündüler, en son kabahatler kanunu - çevreyi pisletmekten ceza yedim. polisler de ilk kez böyle bir ceza yazıyormuş.
Biraz güldüler, sonra saldılar. devletin elinde işerken görüntülerim var, ileride şantaj yapabilirler ;)

Geri