Yardım TP-Link modemde güncelleme firmware güncelleme yapamıyorum.

Konular
12
Modem arayüzüne girdiğimde firmware güncelleme sekmesi yok.Nasil guncellerim

Ben şansımı deniyorum ve VMG3312-B10B gibi bir TTNet modemidir diyorum. TTNET firmware güncellemelerini kendisi yapıyor ve arayüzde güncelleme sekmesinde dosya ekleme göremiyorsunuz.

Eğer doğru tahmin ise modem arayüzünde kaynak kodlarını değiştirip güncelleme ekranı getirilebiliyor ve o şekilde eski sürüm firmware yüklenebiliyor.

Tahminim yanlışsa çok uzundu okumadım diyip geçebilirsiniz.

TTnet ise kendi güncelliyor modemi. Benim tp-link hep kendi güncelledi firmware ben hiç yapmadım manuel

Kusura bakmayın, unutmuşum.
TP-Link wd9970 v3
Tahmin ettiğimiz gibi yani. Kendi güncellemesini aldığı için kullanıcıya yaptırmıyorlar.

Hiç yapmadıysanız denemeyin derim ama root girişi sonrası açılabilir o menü. Daha önce tecrübesi olan birisinin yapması daha iyi olur yoksa müşteri hizmetlerini aramak zorunda kalabilirsiniz eğer hatalı işlem yaparsanız.

Kusura bakmayın, unutmuşum.
TP-Link wd9970 v3

Bendekini enson ki güncelleme ve versiyonu. Bundan sonrası yok

İlk zamanlar kendiniz yapıyordunuz güncellemeyi sonra ttnet bütün ipleri ele geçirdi.

Yazılım Versiyonu: 21.12.01.01006

Donanım Versiyonu: TD-W9970 v3 00000000

İnternet hızı için müşteri hizmetlerini aradım da modemin güncellememesi sebebiyle olabilir dediler

İnternet hızı için müşteri hizmetlerini aradım da modemin güncellememesi sebebiyle olabilir dediler
Güncellememesi derken firmware dememişlerdir muhtemelen, modem hız artışını güncelleyemedi demek istemişlerdir.

Konuyu görüntüleyenler

Geri