Toplama bilgisayarlardan vergi alınabilir

remixtik

Paylaşımcı
Konular
68
Recep Baltaş: TRT, toplama bilgisayarlardan da bandrol bedeli almak istiyor. Yani içinde radyo alıcısı bile olmayan kasalardan “TV vergisi” alınacak! Gerçekten inanılır gibi değil…

Siyasi olmasın diye çok şey demiyorum ama bunaldım gerçekten çıtayı aştı
Benim duygularıma tercüman oluyorsunuzdur umarım
Yani japonya da PS 5 9 günde başka ülkelerde 15 günde alınırken bizde 73 gün gibi fahiş yüksek bir gün
Çok şey demek istemiyorum hesabım kapanır ama siz duygularıma tercüman oluyorsunuz
Müreffeh Türkiye temennimiz
Çok doluyum çok....

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251108-184601.png
    Screenshot_20251108-184601.png
    781.2 KB · Görüntüleme: 3
Dolaylı yoldan diyor ki sen toplama bilgisayar. 🙃

hocam bizler sadece aza kanaat edicez evden ıse ısten eve gıdıp gelıcez ve az maas ıle calısıp bol bol sukretcez ama kımse demıyor kı verılen nımetlere bolluga sukredelım ıstemıyorlar nerde ınsanlar bır cıkıs yolu gorse ınsanlık ıcın karlı bısey olsa onunu kapatırlar uzun lafın kısası ıse gıt gel yat az maas al sukret baska bısey sızlere bızlere luks.

hocam bizler sadece aza kanaat edicez evden ıse ısten eve gıdıp gelıcez ve az maas ıle calısıp bol bol sukretcez ama kımse demıyor kı verılen nımetlere bolluga sukredelım ıstemıyorlar nerde ınsanlar bır cıkıs yolu gorse ınsanlık ıcın karlı bısey olsa onunu kapatırlar uzun lafın kısası ıse gıt gel yat az maas al sukret baska bısey sızlere bızlere luks.
Ya maaş almayalım bir ekmek bir su kafi bence 😅

Geri