Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik şu anda siteye yerleşik Safari tarayıcısını kullanarak erişmeyi gerektirmektedir.
cepte braveden açınca ekrandaki ses, kanal listesi, kalite simgeleri vs çalışmadı bende. kanalı vs seçemiyorsun.telefonda brave browser var ordan açıp tv ye yansıtabiliyorsun
ben yaptım oldu
En garanti ve pratik yolu laptopu HDMI ile TV'ye bağlamak. Telefonda izlemeden ben de verim alamadım, bilgisayarınız varsa oradan hesabı açıp ekrana HDMI ile bağlamanızı öneririm. Çok daha kolay ve konforlu.cepte braveden açınca ekrandaki ses, kanal listesi, kalite simgeleri vs çalışmadı bende. kanalı vs seçemiyorsun.
olmadı öyle yapacaz artık.En garanti ve pratik yolu laptopu HDMI ile TV'ye bağlamak. Telefonda izlemeden ben de verim alamadım, bilgisayarınız varsa oradan hesabı açıp ekrana HDMI ile bağlamanızı öneririm. Çok daha kolay ve konforlu.
Normalde paralı TOD Tv üyeliğinde, yayını Android TV veya Android TV Box uygulaması üzerinden izlemek için ek ücret talep ediyorlar. Yani tarayıcıdan todtv.com.tr sayfasına girip izlemek ile TOD Tv Android veya Ios uygulaması üzerinden izlemek arasında fiyat farkı var. Bu kodlar da muhtemelen ucuz olan paketi kapsadığından bu sorunla karşı karşıya geliyoruz.olmadı öyle yapacaz artık.
hayır yani bu şirketin smart tvlerle boxlarla ne derdi var anlamıyorum. sonrada çıkıp illegal linkler veriliyor illegal yayınlar izleniyor bilmem ne bıdı bıdı. e düzelt o zaman. bak adam mis gibi kod almış, parasını da ödemiş sana değil mi güzel kardeşim. ama gel gör ki düzgün zahmetsiz bir maç izleyemiyor evinde televizyonda. saçmalık yani başka ne denebilir ki buna.